Baytar555 Decapat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 76 23 Nisan 2023 #1 Selam baylar, az önce memento filmini bitirdim ve açık olmak gerekirse hiçbir şey anlamadım. Filmi izleyen kişiler varsa bana olayları çok kısa özet geçebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2023
Selam baylar, az önce memento filmini bitirdim ve açık olmak gerekirse hiçbir şey anlamadım. Filmi izleyen kişiler varsa bana olayları çok kısa özet geçebilir mi?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 1 Mayıs 2023 #2 O film tersten gidiyor diye biliyorum, ona dikkat ettiniz mi?
Baytar555 Decapat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 76 3 Mayıs 2023 #3 Yszuf dedi: O film tersten gidiyor diye biliyorum, ona dikkat ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorum o olayı. 2 kere izleyince senaryoyu çözdüm.
Yszuf dedi: O film tersten gidiyor diye biliyorum, ona dikkat ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorum o olayı. 2 kere izleyince senaryoyu çözdüm.