SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Ağustos 2017 #131 Kartol desem kimse anlamaz herhalde...
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2017 #132 @SideWinder İzmir falan mı? Not: Patates demekmiş ama nerede meşhur bilmiyorum.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Ağustos 2017 #133 Xample-47 dedi: @SideWinder İzmir falan mı? Not: Patates demekmiş ama nerede meşhur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kartol Rusça'da patates demektir. Memlekete ilk patates Rus işgali ile geldiğinden adı kartol olarak kalmıştır. Erzurum.
Xample-47 dedi: @SideWinder İzmir falan mı? Not: Patates demekmiş ama nerede meşhur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kartol Rusça'da patates demektir. Memlekete ilk patates Rus işgali ile geldiğinden adı kartol olarak kalmıştır. Erzurum.
Gus Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 335 Makaleler 1 Yer Alberquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2017 #134 buzdolabi102 dedi: Islak mendilin ne özelliği olabilir ki. Genişletmek için tıkla... Hatıra işte. Ben eskiden ıslak mendil koleksiyonu yapardım ayrıca. SideWinder dedi: Kartol Rusça'da patates demektir. Memlekete ilk patates Rus işgali ile geldiğinden adı kartol olarak kalmıştır. Erzurum. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye hemşehriniz. Almancası da ''kartoffel'' bu arada. Ben de yerel bir kelime sanmıştım ilk duyduğumda ve hatta yaşadığım yerde bulunan insanların söyleyiş tarzından bir yıl kadar kelimeyi ''karton'' sanmışlığım da var.
buzdolabi102 dedi: Islak mendilin ne özelliği olabilir ki. Genişletmek için tıkla... Hatıra işte. Ben eskiden ıslak mendil koleksiyonu yapardım ayrıca. SideWinder dedi: Kartol Rusça'da patates demektir. Memlekete ilk patates Rus işgali ile geldiğinden adı kartol olarak kalmıştır. Erzurum. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye hemşehriniz. Almancası da ''kartoffel'' bu arada. Ben de yerel bir kelime sanmıştım ilk duyduğumda ve hatta yaşadığım yerde bulunan insanların söyleyiş tarzından bir yıl kadar kelimeyi ''karton'' sanmışlığım da var.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2017 #135 Benim memleket zor ya. Dünyada gemi geçebilen tek çay benim memlekette var. Bilen adamın coğrafyası iyidir.
Benim memleket zor ya. Dünyada gemi geçebilen tek çay benim memlekette var. Bilen adamın coğrafyası iyidir.
KranKheit Megapat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 142 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2017 #136 Çılgın eşekler.
Y ykula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Santos/Sandy Shores Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523905101 13 Ağustos 2017 #137 KranKheit dedi: Çılgın eşekler. Genişletmek için tıkla... Balıkesir
J JustOnce Hectopat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 82 Yer Konahagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hokage 13 Ağustos 2017 #138 OSMANLI ilk başkent desem?
Gus Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 335 Makaleler 1 Yer Alberquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2017 #139 JustOnce dedi: OSMANLI ilk başkent desem? Genişletmek için tıkla... Bursa.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2017 #140 Hahaha. Kimse benim memleketimizin bilemedi. Lactuca dedi: Benim memleket zor ya. Dünyada gemi geçebilen tek çay benim memlekette var. Bilen adamın coğrafyası iyidir. Genişletmek için tıkla...
Hahaha. Kimse benim memleketimizin bilemedi. Lactuca dedi: Benim memleket zor ya. Dünyada gemi geçebilen tek çay benim memlekette var. Bilen adamın coğrafyası iyidir. Genişletmek için tıkla...