E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 19 Mart 2022 #341 Kayısı, Kuru kayısı, Yaş kayısı
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #342 esadomer dedi: Kayısı, Kuru kayısı, Yaş kayısı Genişletmek için tıkla... İşte bu malatya Je m en fiche dedi: Önemli kişiler ismini söylemekte zorluk çeker. Taş kömürü = memleketim. Genişletmek için tıkla... Zonguldaktı.
esadomer dedi: Kayısı, Kuru kayısı, Yaş kayısı Genişletmek için tıkla... İşte bu malatya Je m en fiche dedi: Önemli kişiler ismini söylemekte zorluk çeker. Taş kömürü = memleketim. Genişletmek için tıkla... Zonguldaktı.
E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 19 Mart 2022 #343 Je m en fiche dedi: İşte bu malatya Zonguldaktı. Genişletmek için tıkla... Nerden bildiniz hocam.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #345 esadomer dedi: Nerden bildiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Üniye malatyaya gitmiştim kayısı araştırma tesisi bile vardı okulun yanında
esadomer dedi: Nerden bildiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Üniye malatyaya gitmiştim kayısı araştırma tesisi bile vardı okulun yanında
E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 19 Mart 2022 #346 Je m en fiche dedi: Üniye malatyaya gitmiştim kayısı araştırma tesisi bile vardı okulun yanında Genişletmek için tıkla... Umarım Malatya sizi beklentilerinizin üstüne çıkarmıştır.
Je m en fiche dedi: Üniye malatyaya gitmiştim kayısı araştırma tesisi bile vardı okulun yanında Genişletmek için tıkla... Umarım Malatya sizi beklentilerinizin üstüne çıkarmıştır.
MetinÖzdemir Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Yer Kireçburnu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #347 Çay, fındık. Ama R ile başlamıyor.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #348 esadomer dedi: Umarım Malatya sizi beklentilerinizin üstüne çıkarmıştır. Genişletmek için tıkla... Malatya beni çok şaşırtmıştı olumlu yönde fakat hocalarım kötüydü üniden ayrıldım ve sınava tekrar hazırlanıyorum.
esadomer dedi: Umarım Malatya sizi beklentilerinizin üstüne çıkarmıştır. Genişletmek için tıkla... Malatya beni çok şaşırtmıştı olumlu yönde fakat hocalarım kötüydü üniden ayrıldım ve sınava tekrar hazırlanıyorum.
E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 19 Mart 2022 #349 Je m en fiche dedi: Malatya beni çok şaşırtmıştı olumlu yönde fakat hocalarım kötüydü üniden ayrıldım ve sınava tekrar hazırlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Malatyamın insanının üstüne insan tanımam. Hocalarını bilmiyorum ama insanı üstüne insan tanımam gerçekten. Hangi üniversite ve bölümdü hocam?
Je m en fiche dedi: Malatya beni çok şaşırtmıştı olumlu yönde fakat hocalarım kötüydü üniden ayrıldım ve sınava tekrar hazırlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Malatyamın insanının üstüne insan tanımam. Hocalarını bilmiyorum ama insanı üstüne insan tanımam gerçekten. Hangi üniversite ve bölümdü hocam?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 19 Mart 2022 #350 "La bi' dur gardaş!".