R Redburne Ziyaretçi 11 Ağustos 2017 #21 Gus dedi: Ayıp bee, hangi ilimizin ''..... dereleriiii...." diye türküsü var? En fazla fındık ihracatı? Lütfen cevabı teke düşürünüz. [emoji23] Genişletmek için tıkla... O aklıma gelmedi, pardon, iyi değilim. Tabii ki de Trabzon. Değil Ordu.
Gus dedi: Ayıp bee, hangi ilimizin ''..... dereleriiii...." diye türküsü var? En fazla fındık ihracatı? Lütfen cevabı teke düşürünüz. [emoji23] Genişletmek için tıkla... O aklıma gelmedi, pardon, iyi değilim. Tabii ki de Trabzon. Değil Ordu.
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 11 Ağustos 2017 #22 Hamsi, hamsi, hamsi.
R Redburne Ziyaretçi 11 Ağustos 2017 #23 Berkay Kalkan dedi: Hamsi, hamsi, hamsi. Genişletmek için tıkla... Dirabzon daa.
Gus Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 335 Makaleler 1 Yer Alberquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2017 #24
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 11 Ağustos 2017 #25 Şu kelimeler yeter. Gevrek, boyoz, klorak, çiğdem. Not: Simite gevrek, çekirdeğe çiğdem demeyen bir İzmirliyim.
Şu kelimeler yeter. Gevrek, boyoz, klorak, çiğdem. Not: Simite gevrek, çekirdeğe çiğdem demeyen bir İzmirliyim.
Soniicc Hectopat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2017 #26 Anıtkabir
R Redburne Ziyaretçi 11 Ağustos 2017 #27 Attack Troll dedi: Şu kelimeler yeter. Gevrek, boyoz, klorak, çiğdem. Not: Simite gevrek, çekirdeğe çiğdem demeyen bir İzmirliyim. Genişletmek için tıkla... Sizin kızlar da meşhurdu değil mi? Soniicc dedi: Anıtkabir Genişletmek için tıkla... Bu benim için zor olacak, İstan.... Ankara
Attack Troll dedi: Şu kelimeler yeter. Gevrek, boyoz, klorak, çiğdem. Not: Simite gevrek, çekirdeğe çiğdem demeyen bir İzmirliyim. Genişletmek için tıkla... Sizin kızlar da meşhurdu değil mi? Soniicc dedi: Anıtkabir Genişletmek için tıkla... Bu benim için zor olacak, İstan.... Ankara
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2017 #28 "Ah ah... Kim'ler kimlerle yan yana geliyor..."
Gus Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 335 Makaleler 1 Yer Alberquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2017 #30 Selim C. dedi: "Ah ah... Kim'ler kimlerle yan yana geliyor..." Eki Görüntüle 253558 Genişletmek için tıkla...
Selim C. dedi: "Ah ah... Kim'ler kimlerle yan yana geliyor..." Eki Görüntüle 253558 Genişletmek için tıkla...