4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #141 Bakkal amca dedi: Gel dediniz geldim. Genişletmek için tıkla... Hoş geldiniz . Siz nerelisiniz? Ben hiç sormadım önceden.
Bakkal amca dedi: Gel dediniz geldim. Genişletmek için tıkla... Hoş geldiniz . Siz nerelisiniz? Ben hiç sormadım önceden.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 15 Mayıs 2021 #142 Hasan2746 dedi: Kayseri mi? Genişletmek için tıkla... İyi salladınız valla. Hayır, Tokat.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #143 ZeYnEpK dedi: Bu sırada @Bakkal amca "(kulağı çın çın çınlar) kesin dedikodumu yapıyorlar." Genişletmek için tıkla... Kim yapıyor dedikodu? Hani ben (evet, kulağı çın çın olan) yapmıyorum. Ama sen yapanın ismini ver, bir konuşalım. nsat dedi: Hoş geldiniz . Siz nerelisiniz? Ben hiç sormadım önceden. Genişletmek için tıkla... Kayısı Kayısı Kayısı Bilemediniz değil mi? Doğru cevap Malatya!
ZeYnEpK dedi: Bu sırada @Bakkal amca "(kulağı çın çın çınlar) kesin dedikodumu yapıyorlar." Genişletmek için tıkla... Kim yapıyor dedikodu? Hani ben (evet, kulağı çın çın olan) yapmıyorum. Ama sen yapanın ismini ver, bir konuşalım. nsat dedi: Hoş geldiniz . Siz nerelisiniz? Ben hiç sormadım önceden. Genişletmek için tıkla... Kayısı Kayısı Kayısı Bilemediniz değil mi? Doğru cevap Malatya!
Hasan2746 Picopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 129 Yer Iğdır / Tuzluca Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mayıs 2021 #144 emirybolat dedi: İyi salladınız vallahi. Hayır, tokat. Genişletmek için tıkla... Bilmem kafa gitti işte
emirybolat dedi: İyi salladınız vallahi. Hayır, tokat. Genişletmek için tıkla... Bilmem kafa gitti işte
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #145 Bakkal amca dedi: Kim yapıyor dedikodu? Hani ben (evet, kulağı çın çın olan) yapmıyorum. Ama sen yapanın ismini ver, bir konuşalım. Genişletmek için tıkla... @nsat ve ben yapıyorduk, dövme abi. Sen nerelisin @Bakkal amca? Bu arada bence sohbeti bitirelim gereksiz mesaj cezası yiyeceğiz.
Bakkal amca dedi: Kim yapıyor dedikodu? Hani ben (evet, kulağı çın çın olan) yapmıyorum. Ama sen yapanın ismini ver, bir konuşalım. Genişletmek için tıkla... @nsat ve ben yapıyorduk, dövme abi. Sen nerelisin @Bakkal amca? Bu arada bence sohbeti bitirelim gereksiz mesaj cezası yiyeceğiz.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #146 ZeYnEpK dedi: @nsat ve ben yapıyorduk, dövme abi. Sen nerelisin @Bakkal amca? Bu arada bence sohbeti bitirelim gereksiz mesaj cezası yiyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Malatya. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
ZeYnEpK dedi: @nsat ve ben yapıyorduk, dövme abi. Sen nerelisin @Bakkal amca? Bu arada bence sohbeti bitirelim gereksiz mesaj cezası yiyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Malatya.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #147 Bakkal amca dedi: Sende mi Malatyalı'sın? Ayrıca Discord dışında başka bir yer aklıma gelmedi. Genişletmek için tıkla... Sakaryalıyım ben. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Bakkal amca dedi: Sende mi Malatyalı'sın? Ayrıca Discord dışında başka bir yer aklıma gelmedi. Genişletmek için tıkla... Sakaryalıyım ben.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #148 ZeYnEpK dedi: Sakaryalıyım ben. Discord açarsam sesli konuşmam baştan söyleyeyim . Genişletmek için tıkla... Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam @Enes3078 Malatyalı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
ZeYnEpK dedi: Sakaryalıyım ben. Discord açarsam sesli konuşmam baştan söyleyeyim . Genişletmek için tıkla... Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam @Enes3078 Malatyalı.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #149 Bakkal amca dedi: Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam @Enes3078 Malatyalı. Genişletmek için tıkla... Aynen, bu forumda tanıtığım ilk Malatyalı kişidir. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Bakkal amca dedi: Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam @Enes3078 Malatyalı. Genişletmek için tıkla... Aynen, bu forumda tanıtığım ilk Malatyalı kişidir.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #150 Bakkal amca dedi: Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam @Enes3078 Malatyalı. Genişletmek için tıkla... Benim babamın sülalesi Malatya Darende'den Kahramanmaraş Elbistan'a göçüyorlar. Yarısı Malatya yarısı Kahramanmaraş'ta oluyor akrabaların.
Bakkal amca dedi: Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam @Enes3078 Malatyalı. Genişletmek için tıkla... Benim babamın sülalesi Malatya Darende'den Kahramanmaraş Elbistan'a göçüyorlar. Yarısı Malatya yarısı Kahramanmaraş'ta oluyor akrabaların.