SSD iade edilir mi arkadaşlar? 14 günlük hakkım henüz dolmadı. Memnun kalmadığım için?
Son düzenleyen: Moderatör:
Edebilirsin evet.SSD iade edilir mi arkadaşlar? 14 günlük hakkım henüz dolmadı. Memnun kalmadığım için?
Edersinde neyden memnun kalmadın? Merak ediyorumdaSSD iade edilir mi arkadaşlar? 14 günlük hakkım henüz dolmadı. Memnun kalmadığım için?
Ürünün içini dışını herhangi bir zarara uüratmadığınız müddetçe geri iade edebilirsin gerekçeye gerek yok.Vatan Bilgisayar'da ben gittim söyledim kabul etmediler. Teste soktular bir arızası yok iade kabul edemeyiz dediler. Ben pek bu memnuniyet iadesine inanmıyorum açıkçası.
tuketicilerdernegi.org.tr
Almadılar. Ne yaptıysak almadılar. Kutusunun bandını bile yırtmadık yavaşça açtık düşün yine hayır dediler. Hatta Vatan Bilgisayar İstanbul Cevizlibağ şubesiydi bu da. Başka bir arkadaşım da aynı şekilde götürdü "Kutu açıldıktan sonra arıza yoksa iade alınmıyor maalesef" demişler. O kadar açık net söyleyebilirim.Ürünün içini dışını herhangi bir zarara uğratmadığınız müddetçe geri iade edebilirsin gerekçeye gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.