Memnun kalmadığım için SSD iade edilir mi?

Vatan Bilgisayar'da ben gittim söyledim kabul etmediler. Teste soktular bir arızası yok iade kabul edemeyiz dediler. Ben pek bu memnuniyet iadesine inanmıyorum açıkçası.
Ürünün içini dışını herhangi bir zarara uüratmadığınız müddetçe geri iade edebilirsin gerekçeye gerek yok.

Tüketiciler, uzaktan yapılan alışverişlerde (İnternet, telefon yoluyla gibi) 14 gün, kapıdan satışlarda yine 14 gün ve taksitli alışverişlerde ise 7 gün içerisinde, hiçbir gerekçe ileri sürmeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahiptir.

Ürünün içini dışını herhangi bir zarara uğratmadığınız müddetçe geri iade edebilirsin gerekçeye gerek yok.
Almadılar. Ne yaptıysak almadılar. Kutusunun bandını bile yırtmadık yavaşça açtık düşün yine hayır dediler. Hatta Vatan Bilgisayar İstanbul Cevizlibağ şubesiydi bu da. Başka bir arkadaşım da aynı şekilde götürdü "Kutu açıldıktan sonra arıza yoksa iade alınmıyor maalesef" demişler. O kadar açık net söyleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı