freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #1 Merhabalar. Windows klasöründe Memory adında bir DMP uzantılı klasör var. Bilgisayar yeni format attım yani minidump dosyaları yok. Sizce nedir?
Merhabalar. Windows klasöründe Memory adında bir DMP uzantılı klasör var. Bilgisayar yeni format attım yani minidump dosyaları yok. Sizce nedir?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.649 Makaleler 18 Çözümler 439 Yer Valisiz Vilayet! 5 Ocak 2022 #2 Muhtemelen Mavi Ekran dosyası Normal bir döküm alınmadığında MEMORY.DMP olarak döküm alır Windows.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: Muhtemelen mavi ekran dosyası Normal bir döküm alınmadığında MEMORY.DMP olarak döküm alır Windows. Genişletmek için tıkla... Hocam ama mavi ekran hatası yemedim ben. Belki hatırlarsınız bir tane konu açmıştım Acer Aspire 5 mavi ekran verdi diye. Ama ondan sonra ben Windows 10'a döndüm. Format atarak. Bu arada minidump klasörü yok.
KojiroHyuga04 dedi: Muhtemelen mavi ekran dosyası Normal bir döküm alınmadığında MEMORY.DMP olarak döküm alır Windows. Genişletmek için tıkla... Hocam ama mavi ekran hatası yemedim ben. Belki hatırlarsınız bir tane konu açmıştım Acer Aspire 5 mavi ekran verdi diye. Ama ondan sonra ben Windows 10'a döndüm. Format atarak. Bu arada minidump klasörü yok.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.649 Makaleler 18 Çözümler 439 Yer Valisiz Vilayet! 5 Ocak 2022 #4 Anladım. İstersen yine de yolla, yardımcı olabilirsem yardımcı olurum.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #5 KojiroHyuga04 dedi: Muhtemelen mavi ekran dosyası Normal bir döküm alınmadığında MEMORY.DMP olarak döküm alır Windows. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam sadece Memory yazıyor. WinDbg programı bende yüklü olduğundan iconu farklı gözüküyor. KojiroHyuga04 dedi: Anladım. İstersen yine de yolla, yardımcı olabilirsem ayrdımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şu an bilgisayar başında değilim maalesef. Sınavlar da başladı. Akşama doğru atarım. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. KojiroHyuga04 dedi: Anladım. İstersen yine de yolla, yardımcı olabilirsem yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... https://disk.yandex.com.tr/d/kDLtoKeXcDZCxghttps://disk.yandex.com.tr/d/kDLtoKeXcDZCxg Attım hocam. Son düzenleme: 5 Ocak 2022
KojiroHyuga04 dedi: Muhtemelen mavi ekran dosyası Normal bir döküm alınmadığında MEMORY.DMP olarak döküm alır Windows. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam sadece Memory yazıyor. WinDbg programı bende yüklü olduğundan iconu farklı gözüküyor. KojiroHyuga04 dedi: Anladım. İstersen yine de yolla, yardımcı olabilirsem ayrdımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şu an bilgisayar başında değilim maalesef. Sınavlar da başladı. Akşama doğru atarım. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. KojiroHyuga04 dedi: Anladım. İstersen yine de yolla, yardımcı olabilirsem yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... https://disk.yandex.com.tr/d/kDLtoKeXcDZCxghttps://disk.yandex.com.tr/d/kDLtoKeXcDZCxg Attım hocam.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.649 Makaleler 18 Çözümler 439 Yer Valisiz Vilayet! 5 Ocak 2022 #6 Linkte bir sıkıntı var sanırım. Dosyayı indirmeme engel oluyor.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #7 KojiroHyuga04 dedi: Linkte bir sıkıntı var sanırım. Dosyayı indirmeme engel oluyor. Genişletmek için tıkla... Birazdan tekrar denerim hocam.
KojiroHyuga04 dedi: Linkte bir sıkıntı var sanırım. Dosyayı indirmeme engel oluyor. Genişletmek için tıkla... Birazdan tekrar denerim hocam.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.649 Makaleler 18 Çözümler 439 Yer Valisiz Vilayet! 5 Ocak 2022 #8 Sorun yok hocam. Müsait olduğun bir vakitte atabilirsin. 1.5 hafta karantinadayım zaten Hem buraya hem de derslere vakit bol.
Sorun yok hocam. Müsait olduğun bir vakitte atabilirsin. 1.5 hafta karantinadayım zaten Hem buraya hem de derslere vakit bol.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #9 KojiroHyuga04 dedi: Sorun yok hocam. Müsait olduğun bir vakitte atabilirsin. 1.5 hafta karantinadayım zaten Hem buraya hem de derslere vakit bol. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. İnşallah iyisinizdir. Teşekkür ederim
KojiroHyuga04 dedi: Sorun yok hocam. Müsait olduğun bir vakitte atabilirsin. 1.5 hafta karantinadayım zaten Hem buraya hem de derslere vakit bol. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. İnşallah iyisinizdir. Teşekkür ederim
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.649 Makaleler 18 Çözümler 439 Yer Valisiz Vilayet! 5 Ocak 2022 #10 freakcnsl dedi: Geçmiş olsun hocam. İnşallah iyisinizdir. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. Hiçbir şeyim yok çok şükür. Ama sınıf arkadaşlarımın hinliklerinden dolayı girdik işte karantinaya.
freakcnsl dedi: Geçmiş olsun hocam. İnşallah iyisinizdir. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam. Hiçbir şeyim yok çok şükür. Ama sınıf arkadaşlarımın hinliklerinden dolayı girdik işte karantinaya.