freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #11 KojiroHyuga04 dedi: Sağ ol hocam. Hiçbir şeyim yok çok şükür. Ama sınıf arkadaşlarımın hinliklerinden dolayı girdik işte karantinaya. Genişletmek için tıkla... Bitmiyor zaten hinlikleri maalesef KojiroHyuga04 dedi: Sağ ol hocam. Hiçbir şeyim yok çok şükür. Ama sınıf arkadaşlarımın hinliklerinden dolayı girdik işte karantinaya. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın atamadım. Birkaç gündür çok yoğunum. Yarın kesin atacağım hocam. Son düzenleme: 6 Ocak 2022
KojiroHyuga04 dedi: Sağ ol hocam. Hiçbir şeyim yok çok şükür. Ama sınıf arkadaşlarımın hinliklerinden dolayı girdik işte karantinaya. Genişletmek için tıkla... Bitmiyor zaten hinlikleri maalesef KojiroHyuga04 dedi: Sağ ol hocam. Hiçbir şeyim yok çok şükür. Ama sınıf arkadaşlarımın hinliklerinden dolayı girdik işte karantinaya. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın atamadım. Birkaç gündür çok yoğunum. Yarın kesin atacağım hocam.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.724 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ocak 2022 #12 4 gün oldu hocam. Dosya?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #13 KojiroHyuga04 dedi: 4 gün oldu hocam. Dosya? Genişletmek için tıkla... Hemen atıyorum. Tam da şimdi atıyordum. Hocam corona olduk da. Test falan yaptırdık. Müsait bir türlü olamadım.
KojiroHyuga04 dedi: 4 gün oldu hocam. Dosya? Genişletmek için tıkla... Hemen atıyorum. Tam da şimdi atıyordum. Hocam corona olduk da. Test falan yaptırdık. Müsait bir türlü olamadım.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.724 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ocak 2022 #14 freakcnsl dedi: Hemen atıyorum. Tam da şimdi atıyordum. Hocam corona olduk da. Test falan yaptırdık. Müsait bir türlü olamadım. Genişletmek için tıkla... Sen de mi kaptın hocam? Çok geçmiş olsun. Bol bol çorba ve vitamin. Ayrıca da bol uyku.
freakcnsl dedi: Hemen atıyorum. Tam da şimdi atıyordum. Hocam corona olduk da. Test falan yaptırdık. Müsait bir türlü olamadım. Genişletmek için tıkla... Sen de mi kaptın hocam? Çok geçmiş olsun. Bol bol çorba ve vitamin. Ayrıca da bol uyku.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #15 KojiroHyuga04 dedi: Sen de mi kaptın hocam? Çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef. Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Buyurun.
KojiroHyuga04 dedi: Sen de mi kaptın hocam? Çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef. Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Buyurun.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.724 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ocak 2022 #16 freakcnsl dedi: Evet maalesef. Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Buyurun. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya girmemiş sanırım klasöre, klasörü ıskalamış
freakcnsl dedi: Evet maalesef. Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Yeni klasör.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Buyurun. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya girmemiş sanırım klasöre, klasörü ıskalamış
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #17 KojiroHyuga04 dedi: Sen de mi kaptın hocam? Çok geçmiş olsun. Bol bol çorba ve vitamin. Ayrıca da bol uyku. Genişletmek için tıkla... Sanırım su da bayağı tüketmeliyiz. Teşekkür ederim. Link attım oldu mu? KojiroHyuga04 dedi: Hocam dosya girmemiş sanırım klasöre, klasörü ıskalamış Genişletmek için tıkla... Düzeltiyorum.
KojiroHyuga04 dedi: Sen de mi kaptın hocam? Çok geçmiş olsun. Bol bol çorba ve vitamin. Ayrıca da bol uyku. Genişletmek için tıkla... Sanırım su da bayağı tüketmeliyiz. Teşekkür ederim. Link attım oldu mu? KojiroHyuga04 dedi: Hocam dosya girmemiş sanırım klasöre, klasörü ıskalamış Genişletmek için tıkla... Düzeltiyorum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.724 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ocak 2022 #18 Hocam suyu bol bol alman lazım. Bol bol özellikle de C ve D vitamini alman gerekli. Link görmedim ama bir daha atma imkanın var mı?
Hocam suyu bol bol alman lazım. Bol bol özellikle de C ve D vitamini alman gerekli. Link görmedim ama bir daha atma imkanın var mı?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 9 Ocak 2022 #19 KojiroHyuga04 dedi: Hocam dosya girmemiş sanırım klasöre, klasörü ıskalamış Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi diyor hocam. KojiroHyuga04 dedi: Hocam dosya girmemiş sanırım klasöre, klasörü ıskalamış Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi diyor hocam. KojiroHyuga04 dedi: Hocam suyu bol bol alman lazım. Bol bol özellikle de C ve D vitamini alman gerekli. Link görmedim ama bir daha atma imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... RAR yapamıyorum. Erişim engelleniyor.
KojiroHyuga04 dedi: Hocam dosya girmemiş sanırım klasöre, klasörü ıskalamış Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi diyor hocam. KojiroHyuga04 dedi: Hocam dosya girmemiş sanırım klasöre, klasörü ıskalamış Genişletmek için tıkla... Erişim engellendi diyor hocam. KojiroHyuga04 dedi: Hocam suyu bol bol alman lazım. Bol bol özellikle de C ve D vitamini alman gerekli. Link görmedim ama bir daha atma imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... RAR yapamıyorum. Erişim engelleniyor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.724 Makaleler 18 Çözümler 442 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ocak 2022 #20 Klasöre kopyalama yapıp öyle atman lazım. Ya da MediaFire üzerinden at.