T Tsubu Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Ekran kartında Memory clock arttırırken 2000 MHz yaptım onayladım ve ekranı komple pembe mavi vs. renkler kapladı ardından ekran kapandı ve 2 3 saniye sonra geri açıldı. Bu sadece anlık normal bir şey mi yoksa kalıcı hasar bırakmış mıdır?
Ekran kartında Memory clock arttırırken 2000 MHz yaptım onayladım ve ekranı komple pembe mavi vs. renkler kapladı ardından ekran kapandı ve 2 3 saniye sonra geri açıldı. Bu sadece anlık normal bir şey mi yoksa kalıcı hasar bırakmış mıdır?
KenLix Kilopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 631 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Aralık 2023 #2 Herhalde onaylarken arkada oyun ya da stres testi açıktı. Bir şey olmaz.
T Tsubu Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #3 KenLix dedi: Herhalde onaylarken arkada oyun ya da stres testi açıktı. Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet Fps testi yapıyordum aynı zamanda oyun açıktı arka planda Teşekkürler.
KenLix dedi: Herhalde onaylarken arkada oyun ya da stres testi açıktı. Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet Fps testi yapıyordum aynı zamanda oyun açıktı arka planda Teşekkürler.