W wow0582 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarımda sorun var mı diye karıştırırken cihaz güvenliğinde eylemler önerildi yazdığı için tıkladım ve bu çıktı bu nedir açılmalı mı? wow0582 dedi: Bilgisayarımda sorun var mı diye karıştırırken cihaz güvenliğinde eylemler önerildi yazdığı için tıkladım ve bu çıktı bu nedir açılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Ve Core isolation diye bir ayarda var bu nedir?
Bilgisayarımda sorun var mı diye karıştırırken cihaz güvenliğinde eylemler önerildi yazdığı için tıkladım ve bu çıktı bu nedir açılmalı mı? wow0582 dedi: Bilgisayarımda sorun var mı diye karıştırırken cihaz güvenliğinde eylemler önerildi yazdığı için tıkladım ve bu çıktı bu nedir açılmalı mı? Genişletmek için tıkla... Ve Core isolation diye bir ayarda var bu nedir?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.549 Makaleler 24 Çözümler 169 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 22 Temmuz 2025 #2 wow0582 dedi: Bilgisayarımda sorun var mı diye karıştırırken cihaz güvenliğinde eylemler önerildi yazdığı için tıkladım ve bu çıktı bu nedir açılmalı mı? Eki Görüntüle 2539391 Ve Core isolation diye bir ayarda var bu nedir? Genişletmek için tıkla... Bellek bütünlüğü ve çekirdek yalıtım. Açmamanızı öneririm. Güvenlik amaçlı ama sistemi yoruyor.
wow0582 dedi: Bilgisayarımda sorun var mı diye karıştırırken cihaz güvenliğinde eylemler önerildi yazdığı için tıkladım ve bu çıktı bu nedir açılmalı mı? Eki Görüntüle 2539391 Ve Core isolation diye bir ayarda var bu nedir? Genişletmek için tıkla... Bellek bütünlüğü ve çekirdek yalıtım. Açmamanızı öneririm. Güvenlik amaçlı ama sistemi yoruyor.