I imzarrr Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #1 Bu konuyu daha önce de açmıştım, ama sorunu bilmiyordum. Ama şimdi öğrendim çözümü bilmiyorum. Hata şu : MEMORY_MANAGEMENT 0x0000001a Lütfen yardım edin, bios güncellemeyi filan da bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu konuyu daha önce de açmıştım, ama sorunu bilmiyordum. Ama şimdi öğrendim çözümü bilmiyorum. Hata şu : MEMORY_MANAGEMENT 0x0000001a Lütfen yardım edin, bios güncellemeyi filan da bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çözüm I I imzarrr 14 Temmuz 2014 Ohh be sorunu çözdüm sonunda, teknik servise gitti çok ısınmadanmış. Ben de sert bir üfledim PC'ye artık rahatım, yine de teşekkürler.
Ohh be sorunu çözdüm sonunda, teknik servise gitti çok ısınmadanmış. Ben de sert bir üfledim PC'ye artık rahatım, yine de teşekkürler.
KS KS I imzarrr Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #2 Yardım edecek yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2014 Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Temmuz 2014 #3 Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
KS KS I imzarrr Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #4 Ohh be sorunu çözdüm sonunda, teknik servise gitti çok ısınmadanmış. Ben de sert bir üfledim PC'ye artık rahatım, yine de teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2014 Artı 0 Eksi Çözüm
Ohh be sorunu çözdüm sonunda, teknik servise gitti çok ısınmadanmış. Ben de sert bir üfledim PC'ye artık rahatım, yine de teşekkürler.