Memory Management hatası

Kaan dursun

Kilopat
Daha fazla  
Akşam laptopu açık bıraktım apex legend diye bir oyunu indirmek için bu aralar baya oynanan bir oyun. Bıraktım 5 saat kadar sonra kalktım origin kendi kendine kapanmış indirmede durmuş ben de sinirlendim laptopu kapatayım dedim. Ama zar zor kapattım 2 kere üst üstte Memory Management hatası aldım. Sebebini anlamadım pek bi bilgim de yok böyle şeylerle. Bana biraz yardım eder misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump paylaşın:

Memory Management hataları, genellikle bellekle ilgili hatalar olur.

Memtest86+ ile RAM'leri teker teker test edin, bakalım ne çıkacak?

Ayrıca Minidump dosyalarınızı göndermeden net bir şey söylemek çok zor. Bir de sistem özellikleriniz nedir?

Az sonra dediklerinizi yapacağım. Fakat Origins ile uğraşırken yine aynı şey oldu, Originsi kapatayım dedim. Kapattığım anda mavi ekran verdi.
Minidump paylaşın:

Dediklerinizi yaptım fakat herhangi bir klasör bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatayı aldıktan sonra sistemin kendini yeniden başlatmasını bekleyin. Bir süre de CCleaner vs. kullanmayın.

CC cleaner yok şu an bilgisayarımda ama IObit uninstaller diye program var. Aynı şey midir ? Bluescreenview diye program indirdim mavi ekran hatalarını gösteren bir program ama oda aynı şekilde birşey göstermiyor.

Memtest86+ ile RAM'leri teker teker test edin. 3. kere söylüyorum.

Test etmek isterdim ama şu anda usb yok elimde. Şu an bunu deniyorum.
Image1550168248.342001.jpg
Bir işe yararmı sizce ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı