Bu mavi ekran hatasını belirli aralıklarla alıyorum.
Daha öncede farklı hata kodları aldım. System Service Expection hatası gibi mesela. Bu hatayıda çözemedim.
Şimdide bu mavi ekran hatası alıyorum.
Minidump dosyasına gerek yok her hatayı size detaylıca açıklayım:
Buchchechkcode 26
(Parameter kodu programlayıcı yoluyla çevrilmiştir)1A
Bug Check 0x1A MEMORY_MANAGEMENT
Hatanın sorununu detaylı yazmış ama RAM'de sorun çıkmadı ondan işte bulamıyorum sorunu.
0x403
Bellek denetleyicisi ile tarama yaptım, hata çıkmadı.
Ek olarak Google'da sürekli hay aksi hatası almaktayım. Bir kaç siteye giriyorum ve bir süre sonra hay aksi hatası çıkıyor ?
Bu arada ekstra olarak Kernel power 41 63(bughcheckcode 0) hatası alıyordum, bunun için güç kaynağı sipariş ettim yarın gelecek birde onunla deneyeceğim.
Daha önce bu sorunu yaşayanınız var ise nasıl çözdüğünü anlatabilir mi? Yoksa artık kafayı yiyeceğim. 1 ay oldu neredeyse alalı sistemi daha 2 saat aralıksız oyun oynadığımı ve mavi ekran yemediğimi hatırlamıyorum?
Mutlaka bu sorunu yaşayan bir forum insanımız vardır eğer sorunumu çözen olursa Steam'dan oyun hediye edeceğim. Cidden artık burama kadar geldi yani. Mavi ekran yiye yiye.
Sorunu yeni ve güçlü bir güç kaynağı alarak, RAM'i çıkartıp tekrar takarak ve driverleri tekrar güncelleyerek çözdüm. Bu sorun hakkında bir makale yazacağım.
Konu kilitlenebilir ve başına "ÇÖZÜLDÜ" yazılabilir.