Thekeysi Megapat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar az önce 8GB RAM ekledim sisteme ve bilgisayarı her başlattığımda şöyle bir uyarı geliyor. Ne anlama geldiğini bilen var mı?
Arkadaşlar az önce 8GB RAM ekledim sisteme ve bilgisayarı her başlattığımda şöyle bir uyarı geliyor. Ne anlama geldiğini bilen var mı?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.622 Makaleler 1 Çözümler 81 6 Aralık 2018 #2 2 RAM kitini cikartip gosterilen sekilde takmayi denedin mi ?
Thekeysi Megapat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2018 #3 bitwise dedi: 2 RAM kitini cikartip gosterilen sekilde takmayi denedin mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır o şekildemi yapmam gerekiyor?
bitwise dedi: 2 RAM kitini cikartip gosterilen sekilde takmayi denedin mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır o şekildemi yapmam gerekiyor?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 6 Aralık 2018 #4 İkinci ve dördüncü yuvaya takıp tekrar dene.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Aralık 2018 #5 Bellek modüllerini çift kanal olacak şekilde takmadığınızdan böyle bir hata geliyor.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.622 Makaleler 1 Çözümler 81 6 Aralık 2018 #6 Thekeysi dedi: Hayır o şekildemi yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet, anakartin kilavuzunda yazar nereye takilmasi gerektigi. Bu sekilde de calisir ama oyle daha optimize calisiyor.
Thekeysi dedi: Hayır o şekildemi yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet, anakartin kilavuzunda yazar nereye takilmasi gerektigi. Bu sekilde de calisir ama oyle daha optimize calisiyor.
Thekeysi Megapat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2018 #7 Dediğiniz şekilde yaptım Pc'ye reset attıktan sonra XMP'yi aktif etmek için Bios ekranına girmeye çalışıyorum bu seferde Bios ekranı açılmıyor. Sebebi ne olabilir?
Dediğiniz şekilde yaptım Pc'ye reset attıktan sonra XMP'yi aktif etmek için Bios ekranına girmeye çalışıyorum bu seferde Bios ekranı açılmıyor. Sebebi ne olabilir?