kado1082
Picopat
Minidump dosyalarım: Yeni klasör (4).rar. Hepsine sebep olanları yazar mısınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartıyla ilgili bir sorun gördüm, kaynağı direkt belli olmuyor. O yüzden sürücüsünü kaldırtıp yüklettim zaten. İçiniz rahat etsin istiyorsanız OCCT ile karta test yapabilirsiniz.
Bellek testi yapın.
Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...www.technopat.net
Ek MSI yazılımlarını, EAC'i kaldırın. Afterburner ile ekran kartına herhangi bir işlem yaptıysanız sıfırlayın. SteelSeries Engine ve Corsair araçlarını da kaldırın. Ayrıca ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.