Çözüldü MEMORY_MANAGAMENT mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CordiSepS

Picopat
Arkadaşlar MEMORY_MANAGAMENT mavi ekran hatası alıyorum oyundayken oluyor. Windows bellek tanılama da problem gözükmüyor, nasıl atılcagını söylerseniz minidump dosyalarını atarım (acemiyim)

Son düzenleme:
Memtest86 ile senin videonu izliyerek yaptım abi 5 saat sürdü hiç problem göstermedi.
Yüzey taramasını başlatıyorum.

Yüzey taramasında kırmızı blok görürse gereksiz işlerle vakit kaybetmeden doğrudan yeni disk alsın, hatta SSD...
Gereksiz işler derken dediğim komutu mu diyorsunuz? Size göre gereksiz olabilir ama bana göre değil. Mavi ekran sorununu belki düzeltebilir bozuk verileri sileceği için Chkdsk genelde kurtaramadığını siliyor. SMART değerlerinde de değişiklikler olacaktır komutu kullandığı zaman daha çok bozuk olabilecek sektörler bulursa chkdsk.

Son düzenleme:
Hocam dediğinizi denedim olmadı yine aynı hatayla karşılaştım ancak işin garip kısmı hatayı sadece lol oynarken almam.

Hocam dediğinizi denedim olmadı yine aynı hatayla karşılaştım ancak işin garip kısmı hatayı sadece lol oynarken almam.
Lol C'de ise D'ye taşıyıp deneyiniz. D'de ise C'ye taşıyınız. Chkdsk işlemini işletim sisteminin olduğu yere yaptıysanız ve oyun orada değil ise D'ye yapınız.

Lol oynamazsınız o zaman . HDD Regenerator'ü nasıl indiremediniz? Kendi sitesinden ya da buradan indirebilmeniz lazımdı. Diskin durumu çok kötü değil aslında format atarsanız düzelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…