Arkadaşlar MEMORY_MANAGAMENT mavi ekran hatası alıyorum oyundayken oluyor. Windows bellek tanılama da problem gözükmüyor, nasıl atılcagını söylerseniz minidump dosyalarını atarım (acemiyim)
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Sorunu hallettim. Kaynağı nedir hala emin değilim ama PSU'yu değiştirip BIOS'u sıfırladım şu an problem yok. Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Lol oynamazsınız o zaman . HDD Regenerator'ü nasıl indiremediniz? Kendi sitesinden ya da buradan indirebilmeniz lazımdı. Diskin durumu çok kötü değil aslında format atarsanız düzelebilir.
O zaman yapabileceğiniz bir şey yok artık. Disk bu durumda iken bu hataların düzelmesi zor azalırken bu sayı daha çok artacaktır muhtemelen. Son seçenek olan format atmanız kaldı.
Lol oynamazsınız o zaman . HDD Regenerator'ü nasıl indiremediniz? Kendi sitesinden ya da buradan indirebilmeniz lazımdı. Diskin durumu çok kötü değil aslında format atarsanız düzelebilir.
Sadece 1 tane sektörü onaracaktır kendisi parasız sürümü olduğu için. Bütün sektörleri onarmak için ya satın alacaksınız ya da korsan indireceksiniz. Aslında kullanımı kolay anlatması zor menüsünü tam olarak hatırlamadığım için. İnternetteki videolara bakmanızı tavsiye ederim. Video atacaktım ama düzgün bir video bulamadım.
Sadece 1 tane sektörü onaracaktır kendisi parasız sürümü olduğu için. Bütün sektörleri onarmak için ya satın alacaksınız ya da korsan indireceksiniz. Aslında kullanımı kolay anlatması zor menüsünü tam olarak hatırlamadığım için. İnternetteki videolara bakmanızı tavsiye ederim. Video atacaktım ama düzgün bir video bulamadım.
HDD rejeneratör, pencerelerin altında tamir edilemeyen bozuk sektörler tespit etti. Bu sürücüyü yeniden oluşturmak için bilgisayarınızı yeniden başlatın ve işlemi önyüklenebilir rejenere flash veya CD'den başlatın.
Videolardan gördüğüm kadarıyla yaptım ve bu hatayı verdi.
Bir de bir soru sormak istiyorum son olarak şuana kadar ki yardımlarınız için teşekkürler. Bilgisayarım statik elektriklenmeden kendi kendine kapanmıştı harddisk o an zarar görmüş olabilir mi?
Sürücüyü yeniden oluşturmak için derken formatlayacak sanırım diski. Bu iyi bir haber değil diskte bozuk sektörler olabilir gerçekten. Şu anlık onarım yapmaktan vazgeçin ya da onarılamayan sektörü geçin.
Anlık kapanmalar elektrik kesintileri HDD'e zarar verebilir. Büyük ihtimalle zarar görmemiştir önceden beri diskin böyle sorunları vardı.
Sürücüyü yeniden oluşturmak için derken formatlayacak sanırım diski. Bu iyi bir haber değil diskte bozuk sektörler olabilir gerçekten. Şu anlık onarım yapmaktan vazgeçin ya da onarılamayan sektörü geçin.
Anlık kapanmalar elektrik kesintileri HDD'e zarar verebilir. Büyük ihtimalle zarar görmemiştir önceden beri diskin böyle sorunları vardı.
Hatadan dolayı sistem açılmıyorsa format atmanız lazım. Sistem dosyaları bozulmuş olmalı o yüzden alıyorsunuz mavi ekranı. Otomatik onarma açılıyorsa bazı çözümleri deneyebilirsiniz. C ve D olarak iki sürücü varsa D'ye kurmayı deneyin sistemi. Yoksa format ekranında diski ikiye ayırıp koyarsınız.