Arkadaşlar MEMORY_MANAGAMENT mavi ekran hatası alıyorum oyundayken oluyor. Windows bellek tanılama da problem gözükmüyor, nasıl atılcagını söylerseniz minidump dosyalarını atarım (acemiyim)
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Sorunu hallettim. Kaynağı nedir hala emin değilim ama PSU'yu değiştirip BIOS'u sıfırladım şu an problem yok. Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Hatadan dolayı sistem açılmıyorsa format atmanız lazım. Sistem dosyaları bozulmuş olmalı o yüzden alıyorsunuz mavi ekranı. Otomatik onarma açılıyorsa bazı çözümleri deneyebilirsiniz. C ve D olarak iki sürücü varsa D'ye kurmayı deneyin sistemi. Yoksa format ekranında diski ikiye ayırıp koyarsınız.
Sistemi başlatırken Last known configuration diye bir yazı çıkıyor mu? Türkçe olarak bilinen son iyi yapılandırma yazısı çıkıyor mu? Çıkıyorsa o seçenek ile de girmeyi deneyiniz.
Sistemi başlatırken Last known configuration diye bir yazı çıkıyor mu? Türkçe olarak bilinen son iyi yapılandırma yazısı çıkıyor mu? Çıkıyorsa o seçenek ile de girmeyi deneyiniz.
Öyle bir şey gelmedi karşıma. Boot'tan Windows boot managerı seçip giriş yapıyorum otomatik onarmadan güvenli mod gibi seçenekleri seçerek deniyorum ancak yine de problem devam ediyor tek çözüm format kaldı gibi.
Memtest86'da bir problem çıkmadı ama işlemci soğutucusu ile RAM'ler dip dibe olduğundan RAM'lerin dışındaki o kap da ısınıyor bu bir problem olabilir mi?
Memtest86'da bir problem çıkmadı ama işlemci soğutucusu ile RAM'ler dip dibe olduğundan RAM'lerin dışındaki o kap da ısınıyor bu bir problem olabilir mi?