Çözüldü MEMORY_MANAGAMENT mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CordiSepS

Picopat
Arkadaşlar MEMORY_MANAGAMENT mavi ekran hatası alıyorum oyundayken oluyor. Windows bellek tanılama da problem gözükmüyor, nasıl atılcagını söylerseniz minidump dosyalarını atarım (acemiyim)

Son düzenleme:
Az önce yeni almış olduğum sıfır SSD'yi bilgisayarıma taktım şimdi de driver IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatası aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyalarını paylaşınız. @Bora Dere @Enes3078

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır. Dediğim gibi, dosyada bir şey yok. Zaten konuyu da başından takip etmiyormuşum, birkaç kişinin mesajını beğenmişim sadece. Yine mavi ekran alırsanız yeni dosyaları atın, baştan takip eden üyeler bakacaktır. Bakmazlarsa ben bakarım.

Dosya düzgün oluşmamış, pek bilgi içermiyor. SSD'ye geçmeniz istenmiş, geçtiniz mi?
Yüzde 55 oldu ve takılı kaldı. 7-8 dakika kadar bekledim yükselmeyince bilgisayarı yeniden başlattım bu yüzden tam oluşmadı sanırım.
Teşekkürler.

Mümkün. Yeni dosya (oluşursa) bu mesajımdan sonra paylaşın. Başka türlü bildirim alamayız çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…