Dün bilgisayarım da GTA 5 oynarken 5-10 dakika aralıklarla 2-3 saniyelik kitlenmeler yaşadım bunu sorun etmedim lakin oynamaya devam ederken birden mavi ekran verdi ve konu başlığında olduğu gibi MEMORY_MANAGEMENT hata kodlu bir mavi ekran hatası aldım. Bilgisayarım yeniden başladığın da bilgisayarım açılmadan "a disk read error occurred CTRL+alt+del" hatası gördüm. Bilgisayarın güç tuşuna basılı tutup beklettikten sonra nihayet açmayı başardım ama bu sefer bilgisayar aşırı donuyordu. İmleci oynatırken bile kasıyordu. Bilgisayarı kapattım ve bu sabah açtığımda bir sorun yaşamadım. Biraz araştırdım bellek veya disk ile arızalar olabilir gibisinden yazılar yazıyordu. Bir makale de sfc/scannow yapılmasının gerektiğini gördüm ve komutu yazdığım da ekran da "Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ve bunları başarıyla onardı." yazısını gördüm. Bu sorunu tekrar yaşayabilir miyim acaba? Belki çözümünü bilen vardır. Biraz daha bilgisayarım da vakit geçireceğim sonuçları yazarım konuya.
Tarayıcıda sekmeler arası gezerken 1-2 saniyeliğine kitlenip gene donma sorunu yaşıyorum. İmleç halen oynuyor lakin kitlenme devam ediyor. 10 dakika da bir yaşıyorum.