Memory_management hatası üstüne disk read error hatası

cursedrabbit9

Centipat
Merhaba arkadaşlar, dün bilgisayarım memory_management hatası verdi ve sonra disk read error occurred hatası verdi. Bilgisayarım açılmıyor sürekli BIOS’a atıyor ne yapabilirim? Lütfen yardım eder misiniz?

Memtest86 rehberini uygula ve test bitince sonucu bildir, ekran görüntüsünü yükle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Memtest86 rehberini uygula ve test bitince sonucu bildir, ekran görüntüsünü yükle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

error yok yazıyor

Bilgisayar açılmıyor atamıyorum fakat dün bakmaya çalışırken kernel dosyası gibi gördüm

Güvenli moda geçiş yapıp minidump dosyalarını atmayı deneyin. Güvenli moda geçmeyi bilmiyorsanız aşağı da ki linke gözatabilirsiniz.

.

Güvenli moda geçiş yapıp minidump dosyalarını atmayı deneyin. Güvenli moda geçmeyi bilmiyorsanız aşağı da ki linke gözatabilirsiniz.

.

Sisteminiz de eksik ve onarılması gereken SYS dosyaları var. Bu rehbere bakarak yöntemleri deneyin. Sorun çözülmez ise tekrar bize bildirin.

Ayrıyeten Windows Memory diagnostic çalıştırmanız da da fayda var.
1599529584035.png

Şimdi böyle bir sıkıntı var Memory Diagnostic'i deneyeceğim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı