MEMORY_MANAGEMENT hatası

İşletim sistemi
Windows 10

MFD

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarda çok sık mavi ekran alıyorum. Bu hatalardan en fazla gördüğüm ise MEMORY_MANAGEMENT. Genellikle oyun oynarken, yeni bir uygulama açarken ve bilgisayarı kapatırken mavi ekran alıyorum.

B450M S2H, R3 2200G, Adata SU650 240 GB, Sapphire RX 570.

Aynı sorun bende de var resmi makalelere baktım deninenleri yaptım BIOS Update yaptım,DDU ile driverları bidaha kurdum ama yok olmuyor son Windows Update'le başladı ve ciddi rahatsız ediyor.

Geçen ay memtest86 yapmıştım, ram bellek temiz çıkmıştı.

Merhabalar,
  • Yeni bir BIOS sürüm güncellemesi gelmiş, BIOS sürümünü F61 sürümüne güncelleyin.
  • BIOS üzerinden XMP özelliğini kapatın ve tekrar Memtest86 testi yapın
  • Ekran kartı sürücünü güncelleyebilirsin, DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldır ve AMD'nin sitesinden ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. WHQL sürücü kurduğunuzdan emin olun.
  • DISM aracını uygulayabilirsiniz.

Dediklerimi uygulayın, uyguladıktan sonra mavi ekran sorununuz çözülürse belirtmeyi unutmayın. Memtest86 testi sonucunu da paylaşmayı unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımın için teşekkürler.

Bios güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayar açılma ekranında takıldı. Daha sonra bilgisayarı resleyip bios arayüzüne girdim ve şunu fark ettim. Gpu hızı 3.5 olunca açılma ekranında takılıyor lakin 3.5 üstüne çıkardığımda açılıyor. Acaba bunun nedeni nedir?

Yaklaşık 1ay önce memtest86 yaparken xmp profili kapalıydı ve hiç hata çıkmamıştı tekrar yapmam gerekir mi?

3.5 üstüne çıkardığımda açılıyor.
O zaman öyle kullanın.

Tekrar ve son kez Memtest86 testi yapın. RAM modelleriniz nedir?

Ek olarak HD Sentinel ile diskin SMART verilerini ve HD Tune ile health verilerini paylaşır mısın? Sorun disk mi diye kontrol edelim.

Olay görüntüleyicisi raporunuzu paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…