B blackman16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 Selamlar az önce bu hatayı aldım mavi ekran olarak ne yapmalıyım? Minidump dosyamı paylaştım. Memory management.rar drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2022
Selamlar az önce bu hatayı aldım mavi ekran olarak ne yapmalıyım? Minidump dosyamı paylaştım. Memory management.rar drive.google.com
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #2 Chipset sürücüsü hatalı olarak görüyorum. Aşağıdaki siteden sisteminize göre indirin ve kurun; https://www.amd.com/en/support/cpu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-desktop-processors/amd-ryzen-5-3600x Sabit disk hatasından şüpheleniyorum. HD Tune ile Eror Scan testini Quick Scan'nın tikini kapatarak test yapın. Test sonuçlarını paylaşın. Artı 0 Eksi
Chipset sürücüsü hatalı olarak görüyorum. Aşağıdaki siteden sisteminize göre indirin ve kurun; https://www.amd.com/en/support/cpu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-desktop-processors/amd-ryzen-5-3600x Sabit disk hatasından şüpheleniyorum. HD Tune ile Eror Scan testini Quick Scan'nın tikini kapatarak test yapın. Test sonuçlarını paylaşın.
KS KS B blackman16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 altotziki dedi: Chipset sürücüsü hatalı olarak görüyorum. Aşağıdaki siteden sisteminize göre indirin ve kurun; https://www.amd.com/en/support/cpu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-desktop-processors/amd-ryzen-5-3600x Sabit disk hatasından şüpheleniyorum. HD Tune ile eror scan testini quick Scan'nın tikini kapatarak test yapın. Test sonuçlarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Attıgınız linkte AMD Ryzen Master ve StoreMI var ikisini de kurayım mı? Artı 0 Eksi
altotziki dedi: Chipset sürücüsü hatalı olarak görüyorum. Aşağıdaki siteden sisteminize göre indirin ve kurun; https://www.amd.com/en/support/cpu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-desktop-processors/amd-ryzen-5-3600x Sabit disk hatasından şüpheleniyorum. HD Tune ile eror scan testini quick Scan'nın tikini kapatarak test yapın. Test sonuçlarını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Attıgınız linkte AMD Ryzen Master ve StoreMI var ikisini de kurayım mı?
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #4 blackman16 dedi: Attıgınız linkte AMD Ryzen Master ve StoreMI var ikisini de kurayım mı? Genişletmek için tıkla... Ryzen Master yeterli. Artı 0 Eksi
blackman16 dedi: Attıgınız linkte AMD Ryzen Master ve StoreMI var ikisini de kurayım mı? Genişletmek için tıkla... Ryzen Master yeterli.
KS KS B blackman16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #5 altotziki dedi: Ryzen Master yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam SSD ve HDD testlerini yaptıktan sonra sonucu buraya atacağım biraz uzun sürebilir HDD testi teşekkürler. altotziki dedi: Ryzen Master yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD ve HDD testlerini yaptım bir hata çıkmadı. Son düzenleme: 28 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
altotziki dedi: Ryzen Master yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam SSD ve HDD testlerini yaptıktan sonra sonucu buraya atacağım biraz uzun sürebilir HDD testi teşekkürler. altotziki dedi: Ryzen Master yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD ve HDD testlerini yaptım bir hata çıkmadı.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #6 Mavi ekran hatası almadıysanız sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
KS KS B blackman16 Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #7 altotziki dedi: Mavi ekran hatası almadıysanız sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... RAM'lerde hata olma ihtimali var mı peki hocam minidump da öyle bir şey var mı? Artı 0 Eksi
altotziki dedi: Mavi ekran hatası almadıysanız sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... RAM'lerde hata olma ihtimali var mı peki hocam minidump da öyle bir şey var mı?
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #8 blackman16 dedi: RAM'lerde hata olma ihtimali var mı peki hocam minidump da öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Göremedim, fakat yine de emin olmak için test yapabilirsiniz. Recep Baltaş RAM testi rehberi. Artı 0 Eksi
blackman16 dedi: RAM'lerde hata olma ihtimali var mı peki hocam minidump da öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Göremedim, fakat yine de emin olmak için test yapabilirsiniz. Recep Baltaş RAM testi rehberi.