Casper laptopum her gün mavi ekran veriyor. Hata kodu ise: Video MEMORY_MANAGEMENT internal hatası alıyorum PC yeniden başlıyor sonra yine hatayı veriyor yine yeniden başlıyor yine aynı hatayı veriyor. Bunu 3 ya da 4 kere yaptıktan sonra birkaç saat normal çalışıyor ama daha sonra yine veriyor. İşin ilginç tarafı minidump dosyası da yok.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Merhaba değerli üyelerimiz. Bir Windows kullanıcısı olarak karşılaşmayı en son isteyeceğimiz şeylerden biri; mavi renkli bir arka fontta beliren üzgün suratlı hata ekranlarıdır. Bu hata bildirimine Blue Screen of Death yani Ölümün Mavi Ekranı veya Mavi Ekran hatası diyoruz. Bugcheck olarak...