Teigu
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI MAG B550 TOMAHAWK
Amd Ryzen 7 5800X3D
Arctic Freezer 34 Esports Duo
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
MSI MAG Forge 100R
Samsung 980 PRO 7,000/5,000 M.2 SSD
G.Skill Trident Z Neo 32 GB DDR4 3600 MHz CL 16
- RAM
- GSKILL 32GB(2x16GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16 AMD Ryzen Uyumlu RGB
- SSD veya HDD modeli
- SanDisk Ultra 3D 1TB 2400MB-1950MB/s NVMe M.2 SSD
- Ekran kartı
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6
- Anakart
- MSI MAG TOMAHAWK B550
- İşlemci
- AMD Ryzen™5 3600 Soket AM4 .6 GHz 32MB 65W 7nm
Öncelikle şimdiden çok teşekkür ederim. Stop code hatası alıyorum. Videoları da inceledikten sonra stop code MEMORY_MANAGEMENT ve benzeri bazı hatalar almaktayım. Hepsi stop code adı altında gelmektedir. Bunun bir RAM hatası olabileceğinin farkındayım ancak şunu belirtmek istiyorum. 1 ay kadar önce RAM'lerimi değiştirdim. Crucial Ballistix 2x8 RAM'lerden belirttiğim 2x16 G.Skill Trident Z Neo RAM'lere geçtim. Aldığım bu hata geçen yaz durduk yere başladı. Umursamadım ancak devam etti. Yani eski RAM'lerimde de bu hatayı alıyordum yenisinde de alıyorum.
BIOS'u fabrika ayarlarına döndürmedim henüz ancak güncelledim. Düzelmedi. İşin ilginç yanı oyun oynarken veya PC yük altındayken asla hata kodları gelmiyor. Bilgisayarı boşta bırakıp şarkı falan dinlerken veya video izlerken mavi ekran gelebiliyor.
// Windows'un hata bulma aracından test yaptım. Donanım hatası buldu ama belirttiğim gibi eski RAM'de de bir anda vermeye başlamıştı bunda da veriyor. Zaten sadece Memory hatası da almıyorum. Destek olabilirseniz çok sevinirim zira kafayı yiyecek seviyeye geldim maalesef. ( İçerisindeki taratma sonrasında oluşan Memory dump dosyasının boyutu 100 MB kadar. Neden öyle bilmiyorum. ) Hepsini tek pencerede nasıl açacağımı bulamadım. Kod kod atmak çok zordu. Link haline getirdim.
DUMP.rar
BIOS'u fabrika ayarlarına döndürmedim henüz ancak güncelledim. Düzelmedi. İşin ilginç yanı oyun oynarken veya PC yük altındayken asla hata kodları gelmiyor. Bilgisayarı boşta bırakıp şarkı falan dinlerken veya video izlerken mavi ekran gelebiliyor.
DUMP.rar