Çok sık bir şekilde başlıkta belirttiğim mavi ekran hatalarına maruz kalıyorum fakat çözümü hakkında bir bilgim yok. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Memtest ile aynı soket üzerinde 2 ramimi de test ettim. İlk ramde bir hata algılanmadı ama 2. ramde çok fazla hata algıladı demek ki problem ramimdeymiş. Ram markam hyperx
Aynı mavi ekran sorunlarını bende yaşadım. RAM'in biri bozuk çıktı G.Skill Ripjaws V modeli geçen bir arkadaşa aynı model RAM'den bozuk çıktı o yüzden sordum. Para iadesi yaptım yapabiliyorsan iade et
Dediğiniz gibi RAM bayağı sıkıntı yapan bir arkadaşmış. O belleği çıkarıp kullanmaya devam edin. Yine mavi ekran hatası alırsanız lütfen dump dosyanızla birlikte cevap yazın.
Çok sık bir şekilde başlıkta belirttiğim mavi ekran hatalarına maruz kalıyorum fakat çözümü hakkında bir bilgim yok. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Selam öncelikle, bende kısa zaman önce aynı hataları alıyordum. Sorun hard diskte gibi gözüküyor. Hard disk bağlantılarında sorun olabilir, kontrol edebilir misin?