Acilsoruiçinaçıldı Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 RAM 16GB Ekran kartı RTX 4060 OC 8GB İşlemci AMD RYZEN 5 5600 Her bilgisayarı açtığımda bu mavi ekran hataları oluyor. 2-3 kere tuşa basılı tutarak aç kapa yapınca düzeliyor kullanabiliyorum minidump dosyalarını paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. minidump dosyaları linki Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024
Her bilgisayarı açtığımda bu mavi ekran hataları oluyor. 2-3 kere tuşa basılı tutarak aç kapa yapınca düzeliyor kullanabiliyorum minidump dosyalarını paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. minidump dosyaları linki
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.856 Çözümler 94 16 Kasım 2024 #2 Bu testi yapabilir misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bu testi yapabilir misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS Acilsoruiçinaçıldı Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 Hlina dedi: Bu testi yapabilir misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yapayım hemen Artı 0 Eksi
Hlina dedi: Bu testi yapabilir misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yapayım hemen
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.856 Çözümler 94 16 Kasım 2024 #4 Acilsoruiçinaçıldı dedi: Yapayım hemen Genişletmek için tıkla... Yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Acilsoruiçinaçıldı Decapat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 Hlina dedi: Yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu yazdıktan sonra temizleyeyim dedim. Simdi yeni konu açtım. PC ekran gelmiyor, bakar mısınız? Hlina dedi: Yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... hocam yapıyorum test şimdi Son düzenleme: 18 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Hlina dedi: Yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu yazdıktan sonra temizleyeyim dedim. Simdi yeni konu açtım. PC ekran gelmiyor, bakar mısınız? Hlina dedi: Yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... hocam yapıyorum test şimdi