Ara ara mavi ekran veriyor. Artık bu durum cidden canımı sıkmaya başladı. En son bilgisayarı camdan aşağıya atmayı düşünüyorum. Atmadan yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özellikleri:
ASUS GTX 970
CORSAIR 8 GB RAM
GIGABYTE H97M-HD3
INTEL i5 4590
WINDOWS 10 OEM PRO
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Sizinle konuşmamızdan sonra bilgisayar tekrar mavi ekran verdi ve aralıklı ses verdi. Reset attıktan sonra PC tekrar aynı ses başladı. Sorunun donanımsal olup olmadığını anlamak için donanımları tek tek çıkarıp denedim. Fakat yine aynı ses ile karşılaştım. Bilgisayarı servise götürmek için yola çıktım şansıma servis kapalıydı. Eve gelip bilgisayarı açınca düzeldi ve hata vermedi yaklaşık üç saattir. BIOS'u app centerdan güncelledim. Herhangi bir sorun olursa size bildireceğim. Tekrardan teşekkür ederim.
10 saatlik test sonucu. Böyle bir yazı gördüm internette sizce sorunu çözer mi? RAM'in sistem konfigürasyonundaki değerlerini default değerlere ya da olması gereken değerlere getirmek problemi çözebilirmiş.
Windows 10 1803 güncelleme yaparken bende de oldu. Biostan XMP'i kapattım Voltajı, gecikme süreleri ve frekansları manuel olarak ayarladım ve Temiz Kurulum yaptım Driverleri elden indirip kurulumu yaptım. Sorunu şu şekilde düzeltim.
10 saatlik test sonucu. Böyle bir yazı gördüm internette sizce sorunu çözer mi? "Ram'in sistem konfigürasyonundaki değerlerini default değerlere ya da olması gereken değerlere getirmek problemi çözebilirmiş. "