Rica ederim hocam. A2 seviye için bir adet kitap kullanmıştım 9. sınıfta, bulursam onu da söyleyeceğim. O da güzeldi ve daha çok kelime odaklıydı. Kitabı bulursam sonraki seviyeler için de kullanacağım bir kitap öneriyorum yani.

Söyle ufak bir örnek verelim hata ve düzeltme açısından lakin Memrise genel olarak tekrar uygulaması ama kullanırken yeni şeyler öğrenebilirsin tabiki.

Eki Görüntüle 2360256
Söyle ufak bir örnek verelim hata ve düzeltme açısından lakin Memrise genel olarak tekrar uygulaması ama kullanırken yeni şeyler öğrenebilirsin tabiki.
Son bir soru Bu yapay zeka acaba premium hesapta daha iyi özellikler kazanıyor mu? Çünkü bu konuya benzer diğer Technopat'ta açılan konularda yazanlara göre Memrise'ta premium hesap olmadan kullanabildiği kadar standart versiyonu kullanıp eksiksiz memnun kalanlarda varmış.

Çok zahmet etmenize gerek yok Belki bende eski kitaplardan faydalanmaya çalışırım. Baya pahalıydı diye hatırladım şimdi. Yani en azından okulda aldıklarımız... Tabi bulursanız yine bende alırım. Denemekten zarar gelmez : ))

Açıkcası o kadar bilgim yok. Zaten yapay zekâ sohbetleri genel olarak kısa. Aynı muhabbeti hatta daha fazlasını Language Reaktor ile de yapabilirsin ama hatalarında ne kadar düzeltme yapar bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…