Memtest86 6 tane error buldu

Eren.Bayram.

Hectopat
IMG_20210521_141747.jpg

Daha 40. Dakikada 4 tane error buldu.
RAM'lerim G.Skill Ripjaws V 8 X2. çipleri farklı birini 2 gün önce GittiGidiyor'dan 2. El olarak aldim.

Şuan sadece o takılı testi başlattım.
Bir sıkıntı çıkarsa nasıl iade edicem gittigidiyordan?
Siparişlerim menüsünde iade et seçeneği olması lazım. İade talebi oluşturunca size kargo kodu verecekler. O kodla kargo şubesinden kargo ücreti ödemeden iade edebiliyor olmanız lazım. Diğer alışveriş sitelerinde böyle oluyor. GittiGidiyor'da da tahminimce böyle işliyordur süreç.

2. el olarak aldığınız RAM'i yalnız bırakıp testi tekrarlayın. Hatalar devam ederse iade edin. 14 gün cayma hakkınız var.
Ürün teslimini onaylamıştim.
Satıcı satış işlemi tamamlanmis ürünü iade alamam diyor. Vektron bilgisayar a garantisi ile gonderirseniz 0 ini gondereceklerdir diyor.
Şuan memtest yapiyorum sonlarına doğru yaklaştı hala error yok umarım sıkıntısızdır

Ürün teslimini onaylamıştim.
Satıcı satış işlemi tamamlanmis ürünü iade alamam diyor. Vektron bilgisayar a garantisi ile gonderirseniz 0 ini gondereceklerdir diyor.
Şuan memtest yapiyorum sonlarına doğru yaklaştı hala error yok umarım sıkıntısızdır
Hocam eğer bunda sıkıntı yoksa sizin önceki RAM'inizde problem olabilir bir de onu yalnız test edin emin olalım.

2. el olarak aldığınız RAM'i yalnız bırakıp testi tekrarlayın. Hatalar devam ederse iade edin. 14 gün cayma hakkınız var.

Hocam eğer bunda sıkıntı yoksa sizin önceki RAM'inizde problem olabilir bir de onu yalnız test edin emin olalım.

XMP açıksa yanlış sonuçlar verebiliyor. Bundan ötürü XMP kapalı test istemiştim. Umarım sorunsuz çıkar :)

Sadece 2. el aldığım RAM takılı XMP açık 2933 MHz de test yaptım bir sorun bulmadı galiba bakabilir misiniz fotolara.

b55ce73f-4b66-4be1-ae56-cfba49d7cfa0.jpg

d85da57a-a0ba-4591-883b-72bc1cb3b941.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı