Memtest86 hataları

Daha fazla  
4 Saatlik bir işlemden sonra toplamda 2 hata aldım, size sormak istedim. Araştırdığımda önemli şeyler olmadığını okudum ancak size sormak istedim. Sonuç dosyasını paylaşmak isterdim ama nerede olduğunu bilmiyorum ve bulamadım da maalesef. Yardımcı olursanız atabilirim. Test sırasında ekran resmi de alamadım. Yazı olarak yazacağım, kusuruma bakmayın.
Aldığım hatalar:
[Note] RAM may be vulnurable to High Frequency row hammer Bit flips
test: 13 addr: 48D1B0C0 expected: 9F43CDEC actual: 9F43CDE8 CPU: 0.

Test: 10 addr: 48D1B0C0 expected: Ffffffff actual: Fffffffb CPU: 0

[Note] RAM may be vulnurable to High Frequency row hammer Bit flips

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın hava sirkülasyonu iyi değilse ve RAM sıcaklığı fazla yükselmişse yanlış sonuç vermiş olabilir. 2. testi yaptığında kasa içi sıcaklık ilk teste nazaran daha az olabilir ve bu sayede hata çıkmamış olabilir. Bazı çipler sıcağa fazla duyarlı. Kullanımda eğer herhangi bir sorun çıkmıyorsa ve mavi ekran almıyorsanız kullanmaya devam edin. Eğer random crashler alıyorsanız değişim talep edebilirsiniz, tabii garantisi dolmadıysa.

RAM'leri takmadan önceki RAM'ler ile mavi ekran alıyordum. Bunları taktığımdan beri almıyorum, kötü olsa bile öncekinden iyi. Bunda henüz bir sıkıntı yaşamadım, neyse ki.

Ben yeni sistem topladım ve RAM'lerim G.Skill. Daha hiç mavi ekran hatası almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…