Memtest86 ile RAM testi yapmak istedim start teste bastığımda bu ekran çıktı böyle kaldı sorun nedir, nasıl çözerim?
Acer Nitro 16.
RTX 4070.
AMD R7 7840HS.
16*2 RAM.
Memtest64 var onu mu indireyim yoksa memtest86'nın farklı versiyonu muTekrar dene, yine aynı sorun çıkar ise farklı bir Memtest versiyonu indir.
Bunu dene.memtest86'nın farklı versiyonu mu
Ben bir şey yapmazsam normal şekilde açılıyo laptop. F12 den boot menüye girip flashı seçiyorum memtest ekranı geliyo buraya kadar sorun yok testi başlat deyince bu ekran geliyo. Bir defa denedim şimdi başka bir flash bellekle denicemYeniden başlatın flaşhi takın sen bir şey yapma kendi kendine giriyor 10 saniye içinde.
bu testte flash ntfs mi olmalı fat32 miTekrar dene, yine aynı sorun çıkar ise farklı bir Memtest versiyonu indir.
bu testte flash ntfs mi olmalı fat32 miYeniden başlatın flaşhi takın sen bir şey yapma kendi kendine giriyor 10 saniye içinde.
Ben bir şey yapmazsam normal şekilde açılıyor laptop. F12'den boot menüye girip flashı seçiyorum Memtest ekranı geliyor buraya kadar sorun yok testi başlat deyince bu ekran geliyor. Bir defa denedim şimdi başka bir flash bellekle deneyeceğim.
Bu testte flash NTFS mi olmalı FAT32 mi?
Bu testte flash NTFS mi olmalı FAT32 mi?
Arkadaş kimse mi yaşamadı bu sorunu ya tek ben miyim?
Kendi sitesinden indirdimDostum Memtest86 kendi yazıcı aracı kullandın mi?
Kendi sitesinden indirdim.
Technopatın videolarını izleyerek hazırladım zaten kendi kafama göre hiçbir şey yapmadım ne söyleniyorsa harfiyen yaptım ama olmuyo. Böyle bir sayfa çıkıyo ve kalıyo böyle.Dostum YouTube'yi aç Memtest86 USB hazırlama yaz izle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.