Umut Şamil Femtopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #1 Merhaba, Memtest86 ile belleklerimi test ettim ama 144 tane hata bulundu. RAM çöp mü yoksa idare edilecek, kullanılacak bir düzeyde mi? Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım. Dosya Ekleri denem1.jpg 92,1 KB · Görüntüleme: 58 deneme2.jpg 46,9 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba, Memtest86 ile belleklerimi test ettim ama 144 tane hata bulundu. RAM çöp mü yoksa idare edilecek, kullanılacak bir düzeyde mi? Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 24 Eylül 2022 #2 Bozuk RAM nasıl idare edecek anlamadım.
Umut Şamil Femtopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #3 Atamyolundayız dedi: Bozuk RAM nasıl idare edecek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu hataların neyi anlam ifade ettiğini bilmiyorum ne gibi sıkıntı çıkarıyor onu da bilmiyorum md - Google Drive drive.google.com Minidump dosyalarını ekleyerek konuyu güncelledim. s Son düzenleme: 26 Eylül 2022
Atamyolundayız dedi: Bozuk RAM nasıl idare edecek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu hataların neyi anlam ifade ettiğini bilmiyorum ne gibi sıkıntı çıkarıyor onu da bilmiyorum md - Google Drive drive.google.com Minidump dosyalarını ekleyerek konuyu güncelledim. s
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 26 Eylül 2022 #4 Umut Şamil dedi: Bu hataların neyi anlam ifade ettiğini bilmiyorum ne gibi sıkıntı çıkarıyor onu da bilmiyorum. md - Google Drive drive.google.com Minidump dosyalarını ekleyerek konuyu güncelledim. S Genişletmek için tıkla... Kardeşim RAM bozuk yenisini alman gerek.
Umut Şamil dedi: Bu hataların neyi anlam ifade ettiğini bilmiyorum ne gibi sıkıntı çıkarıyor onu da bilmiyorum. md - Google Drive drive.google.com Minidump dosyalarını ekleyerek konuyu güncelledim. S Genişletmek için tıkla... Kardeşim RAM bozuk yenisini alman gerek.