Memtest86 Sonuçları

Phenoxy Ethanol

Decapat
Arkadaşlar Memtest86 hakkında fazla bir bilgim yok. Son zamanlarda deli gibi mavi ekran hatası ve oyunlarda "crash" almaya başladım. Belleklerden şüphelendim çünkü daha önce bir çift RAM değiştirmiştim. Sonuçlar aşağıdaki gibi sanırım bozuldular yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Misal belleklerden 1 tanesi bozuksa, diğeri ile idare edebilirsiniz. Kit belleğin avantajı. Dediğim gibi tek tek deneyin hangisinde error veriyor diye.
Windows 1709 kurdum aynı hatalar devam etti. Özellikle "ırql_not_less_or_equal" hatası. Yarın götüreceğim aldığım yere. İnventus geçen sefer değişim vermişti. Daha öncede bellek bozdu bu bilgisayar. Anakarttan şüphelenmeye başladım.

Bellek bozuksa formatla düzelmez. Dediğimi uyguladınız mı?
Şuan için yapamıyorum çünkü İstanbul'da onca yağış ve şimşek sırasında kesmeyip şimdi kestikleri bir elektrik problemi var.
İlginçtir ki ben size hemen yazdıktan sonra elektrikler geri geldi. Artık bir engel kalmadığına göre testler yapmaya başlayabilirim.
Dediğinizi uyguladım bir modül tamamen temiz çıktı, hata bulamadı başarıyla geçti. Büyük ihtimal şu anki test ettiğim model bozuk çıkacak.
Yalnız ikisininde bir problemi çıkmadı tek modül olarak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…