Memtest86 sonucu nasıldır?

sukrucand

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Merhaba bir süredir mavi ekran hatalarıyla karşılaşmaktayım bunun sonucunda Memtest yaptım. Çok fazla hata bulduğu için testi tamamlayamadı fakat arızanın RAM'lerde mi anakartta mı yoksa işlemcide mi olduğunu anlayamadım. Sonuçları gözden geçirip beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• IMG_0761.jpg
    IMG_0761.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0760.jpg
    IMG_0760.jpg
    143,6 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_0759.jpg
    IMG_0759.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bir süredir mavi ekran hatalarıyla karşılaşmaktayım bunun sonucunda Memtest yaptım. Çok fazla hata bulduğu için testi tamamlayamadı fakat arızanın RAM'lerde mi anakartta mı yoksa işlemcide mi olduğunu anlayamadım. Sonuçları gözden geçirip beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

İyi forumlar.

O ne dostum RAM'ınde inanılamaz sayıda hata var. Üstelik test bile tamamlanamamış RAM'in garantisi var ise garantiye göndermeni tavsiye ederim.

İşlemciyle veya anakartla alakalı bir durum var mıdır? Ona göre onları da göndermeyi düşünüyorum.

Bu testte onu göremem. Anakart bozulursa zaten bilgisayar çalışmaz aynı şekilde işlemcide ikisi kolay bozulan parçalar değiller.

RAM sorunu var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı