EMRE YĞCEL Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 19 19 Ağustos 2020 #1 Yaklaşık 4 yıldır peşimi bırakmayan mavi ekran sorununu son videonuz üzerine memtest yaparak galiba çözdüm. Sorum: Yenisini almaktan başka çözüm yok dimi hocam.
Yaklaşık 4 yıldır peşimi bırakmayan mavi ekran sorununu son videonuz üzerine memtest yaparak galiba çözdüm. Sorum: Yenisini almaktan başka çözüm yok dimi hocam.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #2 Memtest86 sonucu belleklerinizde hata bulunmuşsa değiştirmelisiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Ağustos 2020 #3 EMRE YĞCEL dedi: Yaklaşık 4 yıldır peşimi bırakmayan mavi ekran sorununu son videonuz üzerine memtest yaparak galiba çözdüm. Sorum: Yenisini almaktan başka çözüm yok dimi hocam. Genişletmek için tıkla... Hatanın fotoğrafını çekin ve garanti devam ediyorsa değişim isteyin. Artı 0 Eksi
EMRE YĞCEL dedi: Yaklaşık 4 yıldır peşimi bırakmayan mavi ekran sorununu son videonuz üzerine memtest yaparak galiba çözdüm. Sorum: Yenisini almaktan başka çözüm yok dimi hocam. Genişletmek için tıkla... Hatanın fotoğrafını çekin ve garanti devam ediyorsa değişim isteyin.
KS KS EMRE YĞCEL Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 19 19 Ağustos 2020 #4 Berrkay dedi: Memtest86 sonucu belleklerinizde hata bulunmuşsa değiştirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yapmayalım diye garantiye almak için lütfen bu sorumu mazur görün ama bu belekden kastınız bizim bildimiz RAM oluyor değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: Memtest86 sonucu belleklerinizde hata bulunmuşsa değiştirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yapmayalım diye garantiye almak için lütfen bu sorumu mazur görün ama bu belekden kastınız bizim bildimiz RAM oluyor değil mi?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #5 Evet. Artı 0 Eksi
KS KS EMRE YĞCEL Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 19 19 Ağustos 2020 #6 Berrkay dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi