Memtest86 test has aborted due to too many errors

ismail.tufann

Centipat
Katılım
31 Mayıs 2020
Mesajlar
6
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım. Belleklerini test etmek için bu yazılımı önerdiler. Flasha yazdım daha sonra çalıştırdım. Birinci testte test %58'deyken "test has aborted due to too many errors" hatası verip durdu. Errors kısmında 10005 yazıyor. RAM'lerim Corsair Vengeance LPX siyah 3000MHz (2*8 GB). Sizce şu an ne yapmalıyım, RAM'lerimde sorun mu var?

IMG-20200717-WA0007.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi ben de bunu anlayamadım. Şöyle bi olay var. İlk testi yaptıktan sonra Windows açılmadı. Bende onar dedim. Daha sonra windows geri yükleme yaptı. Daha sonra testi tekrar yapıyorum. Şu ana kadar bi hata çıkmadı.
RAM'lerinizde büyük bir hasar olmalı ki 10.005 tane hata vermiş. Ama tekrar yaptığınızda hiç hata olmamış. Tuhaf.
Ben de bunu
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı