MemTest86 testinde fail veren RAM problemli midir?

Bütçe
5000

Gorkem399

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
A520m-a
İşlemci
Ryzen 5 3600
Arkadaşlar daha bu sabaha kadar çalışıyordu bilgisayar, God of War oynarken bir anda PC dondu. Bende PC'yi kapattım. Bir daha da açılmadı. Hep hata veriyordu. Şimdi ise bir RAM testi yapayım dedim, ama böyle yapıyor. RAM'lerde sorun mu var acaba?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    158,5 KB · Görüntüleme: 19
Arkadaşlar daha bu sabaha kadar çalışıyordu bilgisayar, God of War oynarken bir anda PC dondu. Bende PC'yi kapattım. Bir daha da açılmadı. Hep hata veriyordu. Şimdi ise bir RAM testi yapayım dedim, ama böyle yapıyor. RAM'lerde sorun mu var acaba?
%99 ihtimal evet; ramlerde bir sorun var. Bence yenilerini almakta acele edin.

Bilinmedik kodlara sahip birsürü hata var. CPU'lu birşeyler olsa Expo vb. ile alakalı olabilirdi.

Öyle olsa bilgisayarın açılacağını sanmıyorum.

@Gorkem399 XMP falan açıksa kapatıp testi bir daha yapın.

Şu an tek modül takık test yapıyorum bir sorun çıkmadı. Diğer RAM de şöyle bir sorun var ama sanki hemen ısısı düşmedi yani ikisini aynı anda çıkarttım ama diğer test yapılan hemen soğumuştu ama bu hala soğmadı inşallah bir şeyi yoktur fiyatlarına baktım 1x8 GB 2600 TL olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı