Memtest86 USB Sonuç Ram

• Konuyu başlatan JeanCold Killah
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.676
J

JeanCold Killah

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar mavi ekran sorunu için recep abimizin dediği gibi uyguladım ve sonuç bu. Tam sonuç çıkaramadım malesef . Sizden istediğim bu sorunun ramdan kaynaklanıyor mu? Benim ramım 2 GB tek parçaymış. Geçen açtıgım konuda da recep abi birini çıkar demişti. 2 GB'lik bi ram önerirseniz sevinirim ..

tc8wc.jpg

Kırmızı girdiler RAM'in bozuk olduğuna işaret eder.
Abi teşekkür ederim değerli yorumun için bana 2 GB'lik bir RAM birde ekran kartı önerirsen sevinirim bilgisayarımı Windows 7 Home yapmak istiyorum zamanında CD alıp denemiştim fakat sesi kesilmişti onun için ayrı bir konu açarım daha sonra .
saygılarımla ..

Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz DDR2
Anakart : P5KPL-AM-SE
Ram 2048 GB
Ekran Kartı : NVIDIA GEFORCE 9400 GT

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Win 7 64 bitmi önerirsiniz yoksa 32 bitmi ? win 7 home.

Bu ses driveri win 7 home ses driveri değilmi ?

Windows 7 Tüm Sürümler x86 x64 Tek Link- Torrent İndir | SanalFenomen.com

Birde buradaki işlem güzel olurmu ? Windows 7 Ultimate.

Windows 8 demişsiniz birde burada var :

Windows 8 Final Tüm Sürümler (Türkçe) torrent indir, Windows 8 Final Tüm Sürümler, Windows 8 Final Tüm Sürümler (Türkçe), Windows 8 Final Tüm Sürümler (Türkçe) torrent, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Core, Windows Pro ve Enterprise Final Tam Sürümle

2 GB lik sağlam bi ekran kartıda önerirsen harika olucak 2 3 yıl gitsin bari.

Bu arada abi ben bu CORSAIR den 4 tane alabilrmiyim 8 GB RAM+ 2 GB ekran kartı yapmak istiyorum. Ayrıca HDD nin bi önemi var mı? Bu ram ekran kartı takacağızya onuda değiştirmek gerekebilir mi ? Bunlar hakkındada bilgi verirseniz çok minnettar kalacağım.
Anakartım iyimi değişmesi gerekirmi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O anakarta Ekran kartı alma, yatırım yapma. Win8 diyorum yükle diye 2 gb daha alırsan X64 olanı yüklersin. Verdiğim driver hem win7 hem win8 32/64 için geçerli.
Abi yeni anakart 8 gb ram 2 GB ekran kartı hesaplayabilirsen sevinirim abi sağlam bi işlemciye yatırım yapalım bari.
CORSAIR 4 tane alsak 396 TL yapıyor abi bi ekran kartı bi işlemciyide halledebilirsek güzel olucak .

- - - Güncellendi - - -

O sisteme ekran kartı alma. İşlemcide iş yok bir kere.

Önerilerinizi bekliyorum yeni anakart.

Abi yeni anakart 8 gb ram 2 GB ekran kartı hesaplayabilirsen sevinirim abi sağlam bi işlemciye yatırım yapalım bari.
CORSAIR 4 tane alsak 396 TL yapıyor abi bi ekran kartı bi işlemciyide halledebilirsek güzel olucak .

- - - Güncellendi - - -

Önerilerinizi bekliyorum yeni anakart.
Sen toplam bütçeni yazarsan kasada değişmesi gereken ve yeni nesile uyacak bir kasa düzenliyeyim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı