Merhaba arkadaşlar mavi ekran sorunu için recep abimizin dediği gibi uyguladım ve sonuç bu. Tam sonuç çıkaramadım malesef . Sizden istediğim bu sorunun ramdan kaynaklanıyor mu? Benim ramım 2 GB tek parçaymış. Geçen açtıgım konuda da recep abi birini çıkar demişti. 2 GB'lik bi ram önerirseniz sevinirim ..
Abi teşekkür ederim değerli yorumun için bana 2 GB'lik bir RAM birde ekran kartı önerirsen sevinirim bilgisayarımı Windows 7 Home yapmak istiyorum zamanında CD alıp denemiştim fakat sesi kesilmişti onun için ayrı bir konu açarım daha sonra .
saygılarımla ..
2 GB lik sağlam bi ekran kartıda önerirsen harika olucak 2 3 yıl gitsin bari.
Bu arada abi ben bu CORSAIR den 4 tane alabilrmiyim 8 GB RAM+ 2 GB ekran kartı yapmak istiyorum. Ayrıca HDD nin bi önemi var mı? Bu ram ekran kartı takacağızya onuda değiştirmek gerekebilir mi ? Bunlar hakkındada bilgi verirseniz çok minnettar kalacağım.
Anakartım iyimi değişmesi gerekirmi ?
O anakarta Ekran kartı alma, yatırım yapma. Win8 diyorum yükle diye 2 gb daha alırsan X64 olanı yüklersin. Verdiğim driver hem win7 hem win8 32/64 için geçerli.
O anakarta Ekran kartı alma, yatırım yapma. Win8 diyorum yükle diye 2 gb daha alırsan X64 olanı yüklersin. Verdiğim driver hem win7 hem win8 32/64 için geçerli.
Abi yeni anakart 8 gb ram 2 GB ekran kartı hesaplayabilirsen sevinirim abi sağlam bi işlemciye yatırım yapalım bari.
CORSAIR 4 tane alsak 396 TL yapıyor abi bi ekran kartı bi işlemciyide halledebilirsek güzel olucak .
Abi yeni anakart 8 gb ram 2 GB ekran kartı hesaplayabilirsen sevinirim abi sağlam bi işlemciye yatırım yapalım bari.
CORSAIR 4 tane alsak 396 TL yapıyor abi bi ekran kartı bi işlemciyide halledebilirsek güzel olucak .