ardaozalp74 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 Bu hataları aldım ve almaya da devam ediyorum. Şu an 500 oldu ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2022
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 26 Şubat 2022 #2 Test öncesinde BIOS üzerinden XMP ya da D.O.C.P modunu kapattınız mı? Kapatmadıysanız onu kapatıp öyle deneyin. Artı 0 Eksi
Test öncesinde BIOS üzerinden XMP ya da D.O.C.P modunu kapattınız mı? Kapatmadıysanız onu kapatıp öyle deneyin.
KS KS ardaozalp74 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #3 Enes3078 dedi: Test öncesinde BIOS üzerinden XMP'ya da D.O.C.P modunu kapattınız mı? Kapatmadıysanız onu kapatıp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır kapatmadım, hatta kendim hız aşırtma da yaptım RAM'lara. Ondan olabilir. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Test öncesinde BIOS üzerinden XMP'ya da D.O.C.P modunu kapattınız mı? Kapatmadıysanız onu kapatıp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır kapatmadım, hatta kendim hız aşırtma da yaptım RAM'lara. Ondan olabilir.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 26 Şubat 2022 #4 O hâlde onu varsayılana getirip tekrar deneyin ve sonucu bizimle paylaşın lütfen. İyi günler dilerim. Artı 0 Eksi
O hâlde onu varsayılana getirip tekrar deneyin ve sonucu bizimle paylaşın lütfen. İyi günler dilerim.
KS KS ardaozalp74 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #5 Enes3078 dedi: O hâlde onu varsayılana getirip tekrar deneyin ve sonucu bizimle paylaşın lütfen. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Şu an tekrar deniyorum bakalım, haber edeceğim. Enes3078 dedi: O hâlde onu varsayılana getirip tekrar deneyin ve sonucu bizimle paylaşın lütfen. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Ve evet düzeldi efendim, şu an almıyorum. En başta almadıktan sonra devam etmeye gerek var mı? RAM'larda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: O hâlde onu varsayılana getirip tekrar deneyin ve sonucu bizimle paylaşın lütfen. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Şu an tekrar deniyorum bakalım, haber edeceğim. Enes3078 dedi: O hâlde onu varsayılana getirip tekrar deneyin ve sonucu bizimle paylaşın lütfen. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Ve evet düzeldi efendim, şu an almıyorum. En başta almadıktan sonra devam etmeye gerek var mı? RAM'larda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 26 Şubat 2022 #6 ardaozalp74 dedi: Ve evet düzeldi efendim, şu an almıyorum. En başta almadıktan sonra devam etmeye gerek var mı? RAM'larda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir şey olmaz ama dilerseniz testin bi' bitmesini bekleyin bittikten sonra kesin sonucu söylersiniz. Artı 0 Eksi
ardaozalp74 dedi: Ve evet düzeldi efendim, şu an almıyorum. En başta almadıktan sonra devam etmeye gerek var mı? RAM'larda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir şey olmaz ama dilerseniz testin bi' bitmesini bekleyin bittikten sonra kesin sonucu söylersiniz.