Tuna Çalışkann Picopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #1 Evet zaten baslikta yazıyor. MEmu play güvenli midir ve indirilir mi? BlueStacks Game loop uygumalarını önermeyin.
Evet zaten baslikta yazıyor. MEmu play güvenli midir ve indirilir mi? BlueStacks Game loop uygumalarını önermeyin.
MiyFany Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 253 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ekim 2024 #2 Tuna Çalışkann dedi: Evet zaten baslikta yazıyor. MEmu play güvenli midir ve indirilir mi? BlueStacks Game loop uygumalarını önermeyin. Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir.
Tuna Çalışkann dedi: Evet zaten baslikta yazıyor. MEmu play güvenli midir ve indirilir mi? BlueStacks Game loop uygumalarını önermeyin. Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir.
Tuna Çalışkann Picopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #3 MiyFany dedi: Güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben kendi orijinal sitesinden Brawl Stars indirdim ve VirusTotal'da aratım bu sonuç cıktı VirusTotal ne yapmalıyım.
MiyFany dedi: Güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben kendi orijinal sitesinden Brawl Stars indirdim ve VirusTotal'da aratım bu sonuç cıktı VirusTotal ne yapmalıyım.
MiyFany Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 253 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ekim 2024 #4 Tuna Çalışkann dedi: Merhaba ben kendi orijinal sitesinden Brawl Stars indirdim ve VirusTotal'da aratım bu sonuç cıktı VirusTotal ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Sahte virüs, gerçek değil. Dandik antivirüsler her şeye virus diyor. VirusTotal üzerinden tek bakacağınız AVG, Avast, Kaspersky, Malwarebytes, ESET, McAfee, Bitdefender. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2024
Tuna Çalışkann dedi: Merhaba ben kendi orijinal sitesinden Brawl Stars indirdim ve VirusTotal'da aratım bu sonuç cıktı VirusTotal ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Sahte virüs, gerçek değil. Dandik antivirüsler her şeye virus diyor. VirusTotal üzerinden tek bakacağınız AVG, Avast, Kaspersky, Malwarebytes, ESET, McAfee, Bitdefender.
Tuna Çalışkann Picopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #5 MiyFany dedi: Sahte virüs, gerçek değil. Dandik antivirüsler her şeye virus diyor. VirusTotal üzerinden tek bakacağınız AVG, Avast, Kaspersky, Malwarebytes, ESET, McAfee, Bitdefender. Genişletmek için tıkla... Tamam kuruyorum o zaman teşekkürler dilerim.
MiyFany dedi: Sahte virüs, gerçek değil. Dandik antivirüsler her şeye virus diyor. VirusTotal üzerinden tek bakacağınız AVG, Avast, Kaspersky, Malwarebytes, ESET, McAfee, Bitdefender. Genişletmek için tıkla... Tamam kuruyorum o zaman teşekkürler dilerim.
MiyFany Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 253 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ekim 2024 #6 Tuna Çalışkann dedi: Tamam kuruyorum o zaman teşekkürler dilerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Tuna Çalışkann dedi: Tamam kuruyorum o zaman teşekkürler dilerim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.