ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 1 Eylül 2022 #1 Merhaba, MEmu play 7.1 32 Bit'li sürümünde xposed Framework yükledim ama ne yazık ki bu hata veriyor "kullanılabilir ZIP dosyaları yüklenemedi. Tekrar denemek için aşağı doğru çekin" hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba, MEmu play 7.1 32 Bit'li sürümünde xposed Framework yükledim ama ne yazık ki bu hata veriyor "kullanılabilir ZIP dosyaları yüklenemedi. Tekrar denemek için aşağı doğru çekin" hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Wanna53 Centipat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #2 aynısı bugun basıma geldı yenıden kaldırdım kurdum emulatoru daha xposed yuklenmıyor
ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 4 Eylül 2022 #3 Wanna53 dedi: Aynısı bugün basıma geldı yenıden kaldırdım kurdum emulatoru daha xposed yuklenmıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum ya fix ya da bir yerde hata yapıyoruz araştırdımda çok karmaşık anlatıyorlar.
Wanna53 dedi: Aynısı bugün basıma geldı yenıden kaldırdım kurdum emulatoru daha xposed yuklenmıyor. Genişletmek için tıkla... Dostum ya fix ya da bir yerde hata yapıyoruz araştırdımda çok karmaşık anlatıyorlar.