TheRelaxBoy Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Bu üç emulatör arasından hangisini seçmeliyim? Oyun için kullanacağım.
SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 15 Haziran 2024 #2 LDPlayer net.
TheRelaxBoy Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 ZiNzAp_GaMeR dedi: LDPlayer net. Genişletmek için tıkla... Peki BlueStacks'a göre daha iyi performans verir mi önceden kullanıyordum BlueStacks ama sorun çıkarmaya başladı.
ZiNzAp_GaMeR dedi: LDPlayer net. Genişletmek için tıkla... Peki BlueStacks'a göre daha iyi performans verir mi önceden kullanıyordum BlueStacks ama sorun çıkarmaya başladı.
M Meyuta Femtopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 LDPlayer diğerleri kadar bloat (gereksiz uygulama, reklam) içermiyor. Daha sade ve performanslı. Diğerlerine gerek yok.
LDPlayer diğerleri kadar bloat (gereksiz uygulama, reklam) içermiyor. Daha sade ve performanslı. Diğerlerine gerek yok.
SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 15 Haziran 2024 #5 TheRelaxBoy dedi: Peki BlueStacks'a göre daha iyi performans verir mi önceden kullanıyordum BlueStacks ama sorun çıkarmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Evet verir.
TheRelaxBoy dedi: Peki BlueStacks'a göre daha iyi performans verir mi önceden kullanıyordum BlueStacks ama sorun çıkarmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Evet verir.
TheRelaxBoy Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #6 Meyuta dedi: LDPlayer diğerleri kadar bloat (gereksiz uygulama, reklam) içermiyor. Daha sade ve performanslı. Diğerlerine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler LDPlayer kuruyorum şu an BlueStacks'dan kurtulduğum için mutluyum.
Meyuta dedi: LDPlayer diğerleri kadar bloat (gereksiz uygulama, reklam) içermiyor. Daha sade ve performanslı. Diğerlerine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler LDPlayer kuruyorum şu an BlueStacks'dan kurtulduğum için mutluyum.