MEmu'da performans için önerilen ayarlar neler?

ibocerrah

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlarım laptop çok kötü. O kadar kötüdki DxDiag'ta işlemci yerinde "yok" yazıyor ama emülatör kullanmam lazım ve araştırdığıma göre MEmu bunun için en çok tercih edilen emületörmüş. MEmu'yu yüklemek üzereyim. Bana MEmu'nun en kastırmayan vs. ayarlar söyler misiniz?

İşlemciyi görev yöneticisinde performans kısmında da mı göremiyorsunuz? Neyse ama gerçekten bu kadar kötüyse emulatör kullanmanız biraz zor emulatorler başlı başına fazla kaynak tüketirler, ayar yaparak kurtaracağını zannetmiyorum.

İşlemciyi görev yöneticisinde performans kısmında da mı göremiyorsunuz? Neyse ama gerçekten bu kadar kötüyse emulatör kullanmanız biraz zor emulatorler başlı başına fazla kaynak tüketirler, ayar yaparak kurtaracağını zannetmiyorum.

Çok kötü derken emületör indirip zorda olsa kullanılabilmek sınırında yani. Ama işte sorunda bu. o kadar zorki bir uygulama veya oyun indirip açmak en az 3 gün sürer yüklenmesi değil de sorunlar falan çıkıyor. Bu zorluğu az da olsa kolaylaştırmak istiyorum yani daha az zor olmasını istiyorum. Belki ayarlar ile daha hızlı olur. Yok DirectX tanı aracı yeri var ya orada işlemcinin karşısında nedense koca bir "yok" var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı