Memur maaşı bekar bir insana yeter mi?

3lectronic

Decapat
Makaleler
1
Memur maaşı bekar bir insana yeter mi? Bu kişi para biriktirebilir mi yani maaştan geriye para kalır mı? Ne düşünüyorsunuz?

Geriye para kalması zor olabilir belki kira ödüyorsa ama zar zor yeter. İnsanlar asgari ücretle geçindiğini düşününce.

Memur maaşı bekar bir insana yeter mi? Bu kişi para biriktirebilir mi yani maaştan geriye para kalır mı? Ne düşünüyorsunuz?
Eğer kendine düzgün, ucuz kira bulursan ve ucuz bir yerde yaşarsan her türlü geçinirsin.

Kendi adıma konuşayım yeterli ama eskisi gibi kredi çeker evimi alırım arabamı alırım dersen onlar artık maalesef olmaz.

Yeter. Büyükşehirde yaşamıyorsan para bile kalabilir.

Aileniz ile yaşıyorsanız istediğiniz çoğu şeyi alır ya da yaparsınız.

Yaşayacağınız şehre göre ve aileden kalan mirasa göre değişir, mirastan kastım, kira yoksa ve bir ilçede memursanız yeterli olur.

Aile evindeyseniz ve o ev kira değilse yeter o maaş size. Ben evlenmeden önce 4k maaş alıyordum zamlardan önce. Çok rahat yetiyordu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…