Memur olma şansı nedir?

GökhanÖzev

Hectopat
Ortaöğretim KPSS'ye gireceğim hizmetli olmak istiyorum yani hademe 90 ve üzeri puan alacağıma çok inanıyorum. Sizce olma şansım nedir ve mesela söylediğim puana ulaşabilirsem ondan sonraki süreç nasıl oluyor bilgisi olan paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlerideki süreci bilmiyorum fakat o işler eskisi gibi değil artık herkes torpile bakıyor zamanında kardeşimi tanıdık millet vekili sayesinde sokmuşlardı.

İyi bir yer istiyorsan torpil olmama olasılığı az dostum kolay gelsin.

Şans, yazdığın puanı alırsan %50. Bu devirde memur olup ne yapacaksın o da ayrı

90 puan alabileceksen neden hademe olmak istiyorsun?
Gardiyan olsana.

İmam mülakatında hoparlörlerin ve bazı teknolojik aletlerin nasıl kullanılacağı ile ilgili babamı "hoca" olarak görevlendirdiler. Müftü gelip babama ve diğer alanlardaki becerisini ölçmek için oraya gelen diğer hocalara adaylardan birini geçirmeye daha meyilli olmalarını söyledi. Yani torpilli birisi varsa önüne geçebilir diyorum. Tabii o alanda pek bilgim yok ama siz torpile dikkatli olun.

Rahatlıkla girersin ama torpilli biri var ise şansın %0.

İlerideki süreci bilmiyorum fakat o işler eskisi gibi değil artık herkes torpile bakıyor zamanında kardeşimi tanıdık millet vekili sayesinde sokmuşlardı.

İyi bir yer istiyorsan torpil olmama olasılığı az dostum kolay gelsin.

Şans, yazdığın puanı alırsan %50. bu devirde memur olup ne yapacaksın o da ayrı

90 puan alabileceksen neden hademe olmak istiyorsun?
Gardiyan olsana.

Arkadaşlar memuriyet işlerin torpilin döndüğünü bildiğim için çok tercih edilmeyen hademeliği tercih ediyorum bildiğim kadarıyla sözlü mülakat falan da yok (torpilin döndüğü kısım burası) ve hademelik yapacağım kurumun da hiçbir önemi yok umutlanmaya değer mi?

İş arıyorsanız her türlü bulursunuz. Tahminimce şansınıza bağlı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…