N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #1 Hangi meslek daha zevkli? Ortamı nasıldır iş konusunda? Güzel parası var mı? Ben psikolojik engelliyim yüzde 80.
Hangi meslek daha zevkli? Ortamı nasıldır iş konusunda? Güzel parası var mı? Ben psikolojik engelliyim yüzde 80.
N NonDino Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #2 oyun geliştiricisi olmak her yönden daha avantajlı.
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #3 Memur ol, kovulma şansın yok.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #4 Noodleyiyenkel dedi: Hangi meslek daha zevkli? Ortamı nasıldır iş konusunda? Güzel parası var mı? Ben psikolojik engelliyim yüzde 80. Genişletmek için tıkla... Memur ol bi yandan web ile uğraş.
Noodleyiyenkel dedi: Hangi meslek daha zevkli? Ortamı nasıldır iş konusunda? Güzel parası var mı? Ben psikolojik engelliyim yüzde 80. Genişletmek için tıkla... Memur ol bi yandan web ile uğraş.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 15 Mayıs 2022 #5 Noodleyiyenkel dedi: Hangi meslek daha zevkli? Ortamı nasıldır iş konusunda? Güzel parası var mı? Ben psikolojik engelliyim yüzde 80. Genişletmek için tıkla... Memur olduğun zaman hem bu işlerle uğraşmak için zamanın olur hem de gelir kaygın olmaz. Diğer türlü gelir dengesizliği durumlarında stress yaratabilir.
Noodleyiyenkel dedi: Hangi meslek daha zevkli? Ortamı nasıldır iş konusunda? Güzel parası var mı? Ben psikolojik engelliyim yüzde 80. Genişletmek için tıkla... Memur olduğun zaman hem bu işlerle uğraşmak için zamanın olur hem de gelir kaygın olmaz. Diğer türlü gelir dengesizliği durumlarında stress yaratabilir.
leanbeefpatty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.920 15 Mayıs 2022 #6 Sahane bir soru bravo. Helal olsun.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #7 EMİR37 dedi: Memur ol bi yandan web ile uğraş. Genişletmek için tıkla... Başım ağrır yapamam aynı anda bir iş. Sadece bir tane seçme hakkım var.
EMİR37 dedi: Memur ol bi yandan web ile uğraş. Genişletmek için tıkla... Başım ağrır yapamam aynı anda bir iş. Sadece bir tane seçme hakkım var.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #8 Noodleyiyenkel dedi: Başım ağrır yapamam aynı anda bir iş. Sadece bir tane seçme hakkım var. Genişletmek için tıkla... Memur ama webte olabilir.
Noodleyiyenkel dedi: Başım ağrır yapamam aynı anda bir iş. Sadece bir tane seçme hakkım var. Genişletmek için tıkla... Memur ama webte olabilir.