ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 22 Haziran 2022 #11 Basit bir devlet memurluğu ile yazılımcılığı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz anlamıyorum.
Tunahan Mert07 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 462 Çözümler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #12 ytwitchan dedi: Basit bir devlet memurluğu ile yazılımcılığı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Her mesleğin bir zorluğu var.
ytwitchan dedi: Basit bir devlet memurluğu ile yazılımcılığı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Her mesleğin bir zorluğu var.
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #13 Noodleyiyenkel dedi: Hocam yazılımcı olursam freelancer mi çalışırım yoksa şirkette mi? Bir de hangi alan iyi Oyun,Program,Mobil,Web? Genişletmek için tıkla... Freelancer olarak başlarsan kendini geliştirebilirsin diye düşünüyorum ayrıca mobil ve webin daha çok kazandırdığını söyleyenler var.
Noodleyiyenkel dedi: Hocam yazılımcı olursam freelancer mi çalışırım yoksa şirkette mi? Bir de hangi alan iyi Oyun,Program,Mobil,Web? Genişletmek için tıkla... Freelancer olarak başlarsan kendini geliştirebilirsin diye düşünüyorum ayrıca mobil ve webin daha çok kazandırdığını söyleyenler var.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #14 claudespeedtr dedi: Freelancer olarak başlarsan kendini geliştirebilirsin diye düşünüyorum ayrıca mobil ve webin daha çok kazandırdığını söyleyenler var. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz siteler var mı para kazanmak için?
claudespeedtr dedi: Freelancer olarak başlarsan kendini geliştirebilirsin diye düşünüyorum ayrıca mobil ve webin daha çok kazandırdığını söyleyenler var. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz siteler var mı para kazanmak için?
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 22 Haziran 2022 #15 Öncellikle geçmiş olsun hocam, bana sorarsanız istediğiniz hangi meslekse onu olun çünkü bize sormanın bir anlamı yok bana göre.
Öncellikle geçmiş olsun hocam, bana sorarsanız istediğiniz hangi meslekse onu olun çünkü bize sormanın bir anlamı yok bana göre.
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 23 Haziran 2022 #16 Dürüst olacağım, yazılımcı ol. Memurluk seni anlık kurtarır. Geleceğin için şimdiden başla.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #17 147472 dedi: Dürüst olacağım, yazılımcı ol. Memurluk seni anlık kurtarır. Geleceğin için şimdiden başla. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılımın hangi alanı tavsiye edersin? Oyun tutmuyor türkiyede. Web olur mu?
147472 dedi: Dürüst olacağım, yazılımcı ol. Memurluk seni anlık kurtarır. Geleceğin için şimdiden başla. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılımın hangi alanı tavsiye edersin? Oyun tutmuyor türkiyede. Web olur mu?
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 23 Haziran 2022 #18 @Noodleyiyenkel yurtdışına açıl. En büyük önerim budur.
thrashordie Femtopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 17 Çözümler 1 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #19 Noodleyiyenkel dedi: Hocam yazılımın hangi alanı tavsiye edersin? Oyun tutmuyor türkiyede. Web olur mu? Genişletmek için tıkla... Türkiyede oyunun tutmadığını nerden çıkardınız? İstanbul: Mobil oyunların yeni 'Silikon Vadisi' - Paraanaliz 18 Şubat 2019’da, Türk video oyunu devi Peak, askere alma videosuna benzeyen bir TV reklamı yayınladı: her şeyden habersiz bir… www.paraanaliz.com
Noodleyiyenkel dedi: Hocam yazılımın hangi alanı tavsiye edersin? Oyun tutmuyor türkiyede. Web olur mu? Genişletmek için tıkla... Türkiyede oyunun tutmadığını nerden çıkardınız? İstanbul: Mobil oyunların yeni 'Silikon Vadisi' - Paraanaliz 18 Şubat 2019’da, Türk video oyunu devi Peak, askere alma videosuna benzeyen bir TV reklamı yayınladı: her şeyden habersiz bir… www.paraanaliz.com
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #20 thrashordie dedi: Türkiyede oyunun tutmadığını nerden çıkardınız? İstanbul: Mobil oyunların yeni 'Silikon Vadisi' - Paraanaliz 18 Şubat 2019’da, Türk video oyunu devi Peak, askere alma videosuna benzeyen bir TV reklamı yayınladı: her şeyden habersiz bir… www.paraanaliz.com Genişletmek için tıkla... Mobil oyun yapıyorlar genelde bunlara Hypercasual oyunlar deniliyor. Pc oyunlarda çok gerideyiz. İçinde bol animasyonlu oyunları yapmak çok zaman ister. 147472 dedi: @Noodleyiyenkel yurtdışına açıl. En büyük önerim budur. Genişletmek için tıkla... Para kazanmak istiyorum şuan yurtdışına açılamam. Açılsam bile hangi ülkeye gideceğimi bilmiyorum.
thrashordie dedi: Türkiyede oyunun tutmadığını nerden çıkardınız? İstanbul: Mobil oyunların yeni 'Silikon Vadisi' - Paraanaliz 18 Şubat 2019’da, Türk video oyunu devi Peak, askere alma videosuna benzeyen bir TV reklamı yayınladı: her şeyden habersiz bir… www.paraanaliz.com Genişletmek için tıkla... Mobil oyun yapıyorlar genelde bunlara Hypercasual oyunlar deniliyor. Pc oyunlarda çok gerideyiz. İçinde bol animasyonlu oyunları yapmak çok zaman ister. 147472 dedi: @Noodleyiyenkel yurtdışına açıl. En büyük önerim budur. Genişletmek için tıkla... Para kazanmak istiyorum şuan yurtdışına açılamam. Açılsam bile hangi ülkeye gideceğimi bilmiyorum.