M MevlütCanToy Picopat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Memur iken YouTube ile uğraşıyorum. Oyun videosu ve yayın yapıyorum. Memurluktan kovarlar mı?
Merhaba arkadaşlar, Memur iken YouTube ile uğraşıyorum. Oyun videosu ve yayın yapıyorum. Memurluktan kovarlar mı?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 5 Mayıs 2023 #2 Siyasi bir şey yapmaz hükümeti eleştirmezsen kimse karışmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Örnek.
Siyasi bir şey yapmaz hükümeti eleştirmezsen kimse karışmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Örnek.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #3 Videolarda yetkililere sallamazsan sorun çıkmaz.
K Kinesit Picopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 508 5 Mayıs 2023 #4 MevlütCanToy dedi: Merhaba arkadaşlar, Memur iken YouTube ile uğraşıyorum. Oyun videosu ve yayın yapıyorum. Memurluktan kovarlar mı? Genişletmek için tıkla... Siyasi konuşma. Tabii bu şimdilik böyle çünkü malum parti giderse ifade özgürlüğü olacak.
MevlütCanToy dedi: Merhaba arkadaşlar, Memur iken YouTube ile uğraşıyorum. Oyun videosu ve yayın yapıyorum. Memurluktan kovarlar mı? Genişletmek için tıkla... Siyasi konuşma. Tabii bu şimdilik böyle çünkü malum parti giderse ifade özgürlüğü olacak.
6 627848 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 802 Çözümler 3 28 Haziran 2023 #5 Ne memursun kardeşim.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 28 Haziran 2023 #6 Sorun çıkmaz diye düşünüyorum siyasi konuşmaz iseniz. Birkaç sene önce hocam memurların başka gelir elde etmesi yasak demişti o doğruysa para kazanmanız açıksa sıkıntı olabilir.
Sorun çıkmaz diye düşünüyorum siyasi konuşmaz iseniz. Birkaç sene önce hocam memurların başka gelir elde etmesi yasak demişti o doğruysa para kazanmanız açıksa sıkıntı olabilir.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Haziran 2023 #7 Gelir de önemli. Vergilendirmen gerekecek kadar kazanırsan o zaman ek iş olarak geçer ve problem yaratabilir. Memurken ek iş yapmak yasak.
Gelir de önemli. Vergilendirmen gerekecek kadar kazanırsan o zaman ek iş olarak geçer ve problem yaratabilir. Memurken ek iş yapmak yasak.